Työvaatteet ammattitaidolla

Puemme sanat teoiksi

ASIANTUNTEVAA TYÖVAATEPALVELUA JO YLI 10 VUOTTA!

Toimintamme on aloitettu vuonna 2007 Kokkolasta. VTR-ketjuun kuuluu nykyään jo 10 työvaatemyymälää: Helsingissä Konalassa, Herttoniemessä, Turussa, Kokkolassa, Jyväskylässä, Oulussa, Vaasassa, Lappeenrannassa, Kuopiossa sekä viimeisimpänä avattu myymälä Tampereella.

Toimitamme työvaatteita ja suojaimia koko Suomen alueelle, kaiken kokoisille yrityksille ja myymälöissämme on kuluttajienkin helppo asioida. Uskallamme sanoa, että myymälöidemme varastot ovat yhdet markkinoiden suurimmista! Tarjoamme lisäksi mahdollisuutta tilata kaikki valikoimamme tuotteet räätälöidyn verkkokaupan kautta vaikka kotiovellesi.

KAIKKI ALKAA VISIOSTA

VTR-Workwear Center myymäläketjun tavoite on olla jokaisella toimintapaikkakunnallaan Suomen johtava työvaatteisiin, turvakenkiin ja henkilösuojaimiin erikoistunut, ammattitaidolla palveleva valtakunnallinen suojaintoimittaja.

JA ULOTTUU TEHTÄVÄÄMME

Tehtävämme on sopia pitkäaikaisia kumppanuuksia, jotka perustuvat luottamukseen ja yhteistyöhön. Me pidämme lupauksemme ja puemme sanat teoksi.

PALVELEMME AMMATTITAIDOLLA

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa kaikkiin työvaatteisiin ja suojaimiin liittyvissä kysymyksissä ja opastaa oikeiden työvaatteiden, turvakenkien, kypärien ja muiden suojainten valinnassa.

Edustamme pääasiassa laadukasta työvaatevalmistaja Blåkläderiä, jolla on yksi markkinoiden laajimmista valikoimista. Meiltä saat myös Petzlin ja Peltorin henkilösuojaimia ja tarvikkeita, Bollé Safetyn suojalaseja, Tegeran hanskoja sekä Sievin turvajalkineita.

Tunnemme työvaatteet ja suojaimet ja yhteistyössä teidän kanssanne selvitämme tarpeenne ja niiden pohjalta tarjoamme juuri oikeat työvaatteet tarvitsemaasi työhön. Kartoitamme tarvittaessa koko yrityksesi työvaatetarpeet paikanpäällä tai myymälöissämme useiden kymmenien suojainasiantuntijoiden voimin.

Myymälöistämme löydät aina laajan valikoiman tuotteita heti hyllystä useassa eri värivaihtoehdossa sekä eri mitoitukset. Uskallamme sanoa, että myymälöidemme varastot ovat yhdet markkinoiden suurimmista! Avullamme löydät varmasti oikean kokoiset ja istuvat työvaatteet sekä muut varusteet.

10 myymälää palvelee ympäri Suomen

Kun haluat parasta palvelua, ehdotonta laatua ja lujaa asiantuntiutta, tiedät mihin tulla! Katso lähin myymäläsi ja tule palveltavaksi, et taatusti pety!

Myymälöiden tiedot