Työvaatteet ja suojaimet heti myymälästä

kaikki yhdestä paikasta

Tuotemerkit

VTR Workwear Center - Logo - Blåkläder

Blåkläder

Blåkläderin mallistosta löytyy laaja valikoima työvaatteita, turvakenkiä ja hanskoja eri aloille kuten rakennusteollisuuteen, kuljetukseen, muurareille/maalareille, teollisuuteen sekä huomio- ja palosuojattuja vaatteita. Myymälöissä on aina laaja valikoima tuotteita esillä. Blåkläderillä on yksi alan laajimmista väri- ja kokovalikoimista.

Valmistajan sivulle >

VTR Workwear Center - Logo - Petzl

Petzl

Petzl on ranskalainen perheyritys, jonka ydintuoteryhmiin kuuluvat otsa- ja kypärävalaisimet, kypärät sekä kokonaisratkaisut vaikeapääsyisiin ja korkealla sijaitseviin paikkoihin pääsemiseen. Kauttamme on saatavilla Petzlin suojakypäriä, lamppuja ja silmien- ja kasvojensuojaimia sekä putoamisenestovaljaita.

Valmistajan sivulle >

VTR Workwear Center - Logo - Peltor

Peltor

Peltor on kuulonsuojaimien, viestintäratkaisujen sekä suojakypärien ja kasvonsuojaimien valmistaja. Peltor on valmistanut kuulosuojaimia yli 50 vuotta. Peltor on nykyään osa 3M-ryhmää. Tarjoamme Peltorin suojakypäriä, kuulosuojaimia ja suojalaseja.

Valmistajan sivulle >

VTR Workwear Center - Logo - Sievi

Sievi

Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Sievi kertoo myös jatkuvasta parempien työjalkineiden kehittämisestä, uusimman teknologian sekä parhaiden materiaalien ja ominaisuuksien soveltamisesta.

Valmistajan sivulle >

VTR Workwear Center - Logo - Tegera

Tegera

TEGERA®-laatutuotteet suojaavat kätesi kaikissa tilanteissa. TEGERA®-tuotteita on suunniteltu ja kehitetty Leksandissa, Ruotsissa, jo vuodesta 1949 lähtien. Paneutuminen ergonomiaan, käyttömukavuuteen ja sopivuuteen ovat tuottaneet käsineet, jotka suojaavat kädet parhaalla mahdollisella tavalla, ja lisäksi auttavat käyttäjiä jaksamaan työssään entistä paremmin.

Valmistajan sivulle >

VTR Workwear Center - Logo - Bolle

Bollé Safety

Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Vuonna 1888 perustettu yritys on yksi maailman pisimpään toimineista suojalasivalmistajista. Yrityksen toiminta-ajatus on selkeä: Havaita kaikki potentiaaliset riskit joita työtehtävissä voi ilmetä, ja tarjota työtehtäväkohtaisesti käsin kosketeltava teknologinen suojainratkaisu, joka on samalla tiukasti yhdenmukainen standardien ja vaatimusten kanssa.

Valmistajan sivulle >

VTR Workwear Center - Logo - Kask

Kask

Kypärät, kuulosuojaimet, visiirit

Italialaisen Kaskin erikoisalana on laadukkaiden suojakypärien kehittäminen, suunnittelu ja valmistus. KASK on noussut ammattikäyttäjien ja urheilijoiden suosituimpien tuotemerkkien joukkoon tarjoamalla korkean luokan turvallisuutta, jonka ansiosta yrityksen ensiluokkaiset kypärät suojaavat käyttäjää mahdollisimman hyvin. Kask-turvakypäriä myydään yli 60 maassa, ja niitä käytetään monilla toimialoilla, kuten maataloudessa, teollisuudessa ja pelastustoimessa.

Valmistajan sivulle >

Jalas_logo

Jalas

Laatu, mukavuus ja turvallisuus ovat olleet JALAS®-turvajalkineiden ominaispiirteitä aina vuodesta 1916 lähtien. JALAS®-jalkineiden tarina alkoi Jokipiin kylästä, joka edelleen on yrityksen tuotesuunnittelun, kehityksen ja valmistuksen koti. JALAS®-jalkineet suojaavat käyttäjää putoavilta esineiltä, teräviltä kohteilta ja vaarallisilta kemikaaleilta tai lämpötiloilta. Kevyen painonsa, erinomaisen käyttömukavuutensa ja työskentelyasentoa parantavien ominaisuuksiensa lisäksi ne suojaavat kehon muita osia, parantavat työtehoa ja lisäävät yleistä hyvinvointia.

Valmistajan sivulle >