Tuotteet

 

Blåkläder

Blåkläderin mallistosta löytyy laaja valikoima työvaatteita, turvakenkiä ja hanskoja eri aloille kuten rakennusteollisuuteen, kuljetukseen, muurareille/maalareille, teollisuuteen sekä huomio- ja palosuojattuja vaatteita. Myymälöissä on aina laaja valikoima tuotteita esillä. Blåkläderillä on yksi alan laajimmista väri- ja kokovalikoimista.

Blåkläder on ainoa työvaatevalmistaja, joka antaa vaatteiden saumoille elinikäisen takuun!

www.blaklader.com

Petzl

Petzl on ranskalainen perheyritys, jonka ydintuoteryhmiin kuuluvat otsa- ja kypärävalaisimet, kypärät sekä kokonaisratkaisut vaikeapääsyisiin ja korkealla sijaitseviin paikkoihin pääsemiseen. Kauttamme on saatavilla Petzlin suojakypäriä, lamppuja ja silmien- ja kasvojensuojaimia sekä putoamisenestovaljaita.

www.petzl.com

Peltor

Peltor on kuulonsuojaimien, viestintäratkaisujen sekä suojakypärien ja kasvonsuojaimien valmistaja. Peltor on valmistanut kuulosuojaimia yli 50 vuotta. Peltor on nykyään osa 3M-ryhmää. Tarjoamme Peltorin suojakypäriä, kuulosuojaimia ja suojalaseja.

www.peltor.com

Sievi

Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Sievi kertoo myös jatkuvasta parempien työjalkineiden kehittämisestä, uusimman teknologian sekä parhaiden materiaalien ja ominaisuuksien soveltamisesta.

www.sievi.fi

Tegera®

TEGERA®-laatutuotteet suojaavat kätesi kaikissa tilanteissa. TEGERA®-tuotteita on suunniteltu ja kehitetty Leksandissa, Ruotsissa, jo vuodesta 1949 lähtien. Paneutuminen ergonomiaan, käyttömukavuuteen ja sopivuuteen ovat tuottaneet käsineet, jotka suojaavat kädet parhaalla mahdollisella tavalla, ja lisäksi auttavat käyttäjiä jaksamaan työssään entistä paremmin.


Bollé Safety

Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Vuonna 1888 perustettu yritys on yksi maailman pisimpään toimineista suojalasivalmistajista. Yrityksen toiminta-ajatus on selkeä: Havaita kaikki potentiaaliset riskit joita työtehtävissä voi ilmetä, ja tarjota työtehtäväkohtaisesti käsin kosketeltava teknologinen suojainratkaisu, joka on samalla tiukasti yhdenmukainen standardien ja vaatimusten kanssa.