Tuotteet

Tuotteet

Työvaatteet -Blåkläder

Blåkläderin mallistosta löytyy laaja valikoima työvaatteita, turvakenkiä ja hanskoja eri aloille kuten rakennusteollisuuteen, kuljetukseen, muurareille/maalareille, teollisuuteen sekä huomio- ja palosuojattuja vaatteita. Myymälöissä on aina laaja valikoima tuotteita esillä. Blåkläderillä on yksi alan laajimmista väri- ja kokovalikoimista.

Blåkläder on ainoa työvaatevalmistaja, joka antaa vaatteiden saumoille elinikäisen takuun!

www.blaklader.fi

Petzl

Petzl on ranskalainen perheyritys, jonka ydintuoteryhmiin kuuluvat otsa- ja kypärävalaisimet, kypärät sekä kokonaisratkaisut vaikeapääsyisiin ja korkealla sijaitseviin paikkoihin pääsemiseen. Kauttamme on saatavilla Petzlin suojakypäriä, lamppuja ja silmien- ja kasvojensuojaimia sekä putoamisenestovaljaita.

www.petzl.com

Peltor

Peltor on kuulonsuojaimien, viestintäratkaisujen sekä suojakypärien ja kasvonsuojaimien valmistaja. Peltor on valmistanut kuulosuojaimia yli 50 vuotta. Peltor on nykyään osa 3M-ryhmää. Tarjoamme Peltorin suojakypäriä, kuulosuojaimia ja suojalaseja.

www.peltor.com

Sievi

Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Sievi kertoo myös jatkuvasta parempien työjalkineiden kehittämisestä, uusimman teknologian sekä parhaiden materiaalien ja ominaisuuksien soveltamisesta.

www.sievi.fi