Helposti ja nopeasti

Varusteet koko yritykselle

Palvelumallimme

Haluamme, että asiakkaanamme joudut näkemään mahdollisimman vähän vaivaa, siksi olemme kehittäneet palvelun, jossa hoidamme kaikki työvaatteet ja niihin liittyvät asiat aina kartoituksesta lähtien!

Yrityssopimus

Arvostamme asiakkaitamme ja pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tekemällä yrityssopimuksen kanssamme, saatte yrityksellenne sopimusalennuksen, mutta sen lisäksi monia muita etuja.

Voimme määritellä valikoiman, sopia henkilöt, jotka hyväksyvät tilauksen ja saatte laskutuksen ja seurannan haluamallanne tavalla.

Myös yrityksenne logot odottavat teitä valmiina myymälässä halutessanne. Voimme myös avata yrityksellenne räätälöidyn verkkokaupan, josta työvaatteiden, turvakenkien, hanskojen ja muiden suojainten tilaaminen on äärettömän helppoa ja auki 24/7.

Kysy lisää ja tee sopimus

Lähetä viesti

Löydä myymäläsi

Työvaatteet ovat osa yrityksen imagoa

Painatus ja brodeeraus

Mitä olisikaan futisjengi ilman omaa tunnuslogoa? Logon lisääminen työvaatteisiin on helppo ja kustannustehokas markkinointikeino sekä yhtenäistää yrityksen ilmeen. Palvelummme perustuu helppouteen. Katsomme teille tarpeitanne vastaavan työvaatevalikoiman ja autamme siirtokuvien tai brodeerausten suunnittelussa.

Tutustu tuotteisiimme

Kaikissa myymälöissämme on painokoneet, joilla logon painatus onnistuu vaikka odottaessa, kun ensimmäinen erä siirtokuvia on tehty ja ne ovat valmiina myymälässä.

Käytämme lämmöllä kiinnitettäviä siirtokuvia, joissa on tarkat reunat ja terävät kuviot. Siirtokuvat kestävät erinomaisesti pesua. Hinnat määräytyvät logon koon ja värien määrän mukaan. Uusien siirtokuvien toimitusaika on noin yksi viikko. Myös brodeeraukset saat kauttamme, suoraan Blåkläderin varastolla tehtynä.

Mikäli tarvitset apua suunnittelussa ja ideoinnissa, ota yhteyttä lähimpään VTR-myymälääsi. Löydämme yhdessä juuri sinulle parhaan ratkaisun!

Toimi näin

 • Toimita meille logosi
 • Ilmoita logon värit PMS-numeroilla.
  Ja ei hätää me autamme kyllä
 • Ilmoita haluamasi logon koko
 • Ilmoita paikka vaatteessa, johon haluat siirtokuvan laittaa tai ideoidaan se yhdessä

Verkkokauppa

Säästä aikaa ja rahaa

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa työvaatteet, työkengät ja tarvikkeet myös verkkokaupan kautta. Räätälöimme verkkokaupassa näkyvän valikoiman juuri teidän toiveidenne mukaisiksi ja voimme myös samalla määritellä logojen paikat vaatteisiin. Saatte siis aina sopimuksenne mukaisia työvaatteita yrityksenne logoilla – nopeasti ja helposti.

TÄRKEIMMÄT VERKKOKAUPAN EDUT

PAREMPI HALLINTA

Saatte yrityksellenne oman verkkokaupan, johon kaikki tilaukset tallentuvat. Tämä tarkoittaa, että kustannusten seuranta onnistuu helposti niin yritys-, osasto- kuin työntekijätasolla. Pystytte seuraamaan helposti työntekijöiden kaikkia hankintoja.

PAREMPI VALIKOIMA

Voitte tilata kaikkia Blåkläderin tuotteita ja sen lisäksi muita työturvallisuuden varusteita ja suojaimia johtavilta merkeiltä. Kaikki tarvittava on helposti saatavissa ja tilattavissa nopeasti, yhdestä kanavasta. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa. Kun tilaus on tehty, takaamme nopeat toimitukset.

PAREMPI JOUSTAVUUS

Onko yrityksessä useita osastoja?
Tämä ei ole ongelma. Mallisto voidaan
mukauttaa ja jaotella osastojen työtehtävien
mukaan. Muita käteviä ja
joustavia toimintoja ovat työntekijäsaldo
ja tilausten hyväksymiskäytäntö.

PAREMPI TEHOKKUUS

Tilauksen voi tehdä mistä ja milloin
vain ja aikaa säästyy. Verkkokauppa
tehostaa tilauskäytäntöä, mikä vähentää
hallinnointia ja mahdollistaa
asiakkaillemme paremman tilausten
hallinnan.

PAREMMAT PALVELUT

Tuleeko tuotteeseen yrityksen logo
painatuksena tai brodeerattuna?
Logon sijoittelun valinta onnistuu
helposti verkkokaupassa ja aina
asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti.
Kätevää, eikö totta?

ASIOIMISEN HELPPOUTTA

 • Helppo hallita ja seurata
 • Omalla valikoimalla ja logoilla
 • Voit valita verkkokauppaan tuotteet kaikista myymälässäkin olevista tuotemerkeistä
 • Säästöä, nopeutta ja helppoutta
 • Avoinna 24/7

  Ota yhteyttä!

  Tällä lomakkeella voit kysyä lisäinfoa, pyytää ilmaista kartoituskäyntiä tai ihan vain lähettää lämpimiä terveisiä!
  Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä