Työvaatepalvelu

Varusteet koko yritykselle

Palvelumallimme

Haluamme, että asiakkaanamme joudut näkemään mahdollisimman vähän vaivaa, siksi olemme kehittäneet työvaatepalvelun, jossa hoidamme kaikki työvaatteet ja niihin liittyvät asiat aina kartoituksesta lähtien!

1. mitä tarvitsette?

Tunnemme työvaatteet ja suojaimet, ja yhteistyössä teidän kanssanne selvitämme kokonaistarpeenne. Selvityksen pohjalta tarjoamme juuri oikeat työvaatteet tarvitsemaasi työhön. Kartoitamme tarvittaessa koko yrityksesi työvaatetarpeet paikanpäällä tai ympäri Suomea olevissa myymälöissämme useiden kymmenien suojain-, ja työvaateasiantuntijoiden voimin.

2. Kaikki yhdestä paikasta

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa kaikkiin työvaatteisiin ja suojaimiin liittyvissä kysymyksissä ja opastaa oikeiden työvaatteiden, turvakenkien, kypärien ja muiden suojainten valinnassa. Edustamme pääasiassa laadukasta työvaatevalmistaja Blåkläderiä, jolla on yksi markkinoiden laajimmista valikoimista. Meiltä saat myös Petzlin ja Peltorin henkilösuojaimia ja tarvikkeita, Bollé Safetyn suojalaseja, Tegeran hanskoja sekä Sievin turvajalkineita.

3. työvaatteiden sovitus

Voimme järjestää sovituksen työmaalla tai myymälöissämme ympäri Suomen. Blåkläderin erittäin laajasta mitoituksesta kaikille löytyy varmasti oikea koko, miehille ja naisille. Esimerkiksi housuista on saatavilla kolme eri pituutta; kestävyyden, mukavuuden, turvallisuuden sekä toiminnallisuuden kannalta oikea koko on erittäin tärkeä.

4. RAKENNA TYÖVAATTEILLA YRITYKSESI IMAGOA

Autamme sinua rakentamaan yrityksesi imagoa yhtenäisillä työvaatteilla. Hyödynnä ilmainen mainostila ja erotu joukosta – saat meiltä työvaatteet logolla, brodeerattuna tai painettuna. Voit lisätä luottamusta yritystäsi kohtaan ja samalla sitouttaa työntekijäsi yhtenäisellä pukeutumisella. Painatukset saa vaatteisiin myymälästämme jopa odottaessa! Autamme sopivan kokonaisuuden rakentamisessa.

5. työvaatteiden ja varusteiden toimitus

Myymälöistämme löytyy erittäin laaja valikoima tuotteita heti varastosta, ei siis turhaa odottelua. Uskallamme sanoa, että myymälöidemme varastot ovat yhdet markkinoiden suurimmista! Voimme toimittaa vaatteet logoilla brodeerattuna tai painettuna suoraan yrityksellenne, Blåkläderin toimitusvarmuus on huikeat 97%. Yrityksellenne voidaan avata myös räätälöity verkkokauppa, josta työvaatteiden, turvakenkien, hanskojen ja muiden suojainten tilaaminen on äärettömän helppoa, aina sopimuksen mukaista ja auki 24/7.

6. Tyytyväinen asiakas

Olemme palveleva työvaatemyymälä ja valmiita auttamaan kaikissa tilanteissa. Räätälöimme juuri yrityksenne tarpeisiin sopivan ratkaisun. Pitkäaikainen yhteistyö on tavoitteemme ja pidämme huolen, että asiakkaanamme voit unohtaa työvaatteisiin liittyvät huolet, kun astut VTR myymälän ovista sisään – Helsinki, Turku, Jyväskylä, Kokkola, Oulu, Vaasa, Lappeenranta, Kuopio ja Tampere.

Yrityssopimus

Arvostamme asiakkaitamme ja pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tekemällä yrityssopimuksen kanssamme, saatte yrityksellenne sopimusalennuksen, mutta sen lisäksi monia muita etuja.

Voimme määritellä valikoiman, sopia henkilöt, jotka hyväksyvät tilauksen ja saatte laskutuksen ja seurannan haluamallanne tavalla.

Myös yrityksenne logot odottavat teitä valmiina myymälässä halutessanne. Voimme myös avata yrityksellenne räätälöidyn verkkokaupan, josta työvaatteiden, turvakenkien, hanskojen ja muiden suojainten tilaaminen on äärettömän helppoa ja auki 24/7.

Kysy lisää ja tee sopimus

Lähetä viesti

Löydä myymäläsi

Työvaatteiden painatus ja brodeeraus

Työpaita logolla

Tutustu painatus ja brodeeraus palvelummme. Katsomme teille tarpeitanne vastaavan työvaatevalikoiman ja autamme siirtokuvien tai brodeerausten suunnittelussa. Painatus onnistuu liikkeessä nopeasti kun siirtokuva on valmis.

Tutustu palveluun

Verkkokauppa

Säästä aikaa ja rahaa

Helppo ja kokonaisvaltainen työvaatepalvelu. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa työvaatteet, työkengät ja tarvikkeet myös verkkokaupan kautta. Räätälöimme verkkokaupassa näkyvän valikoiman juuri teidän toiveidenne mukaisiksi ja voimme myös samalla määritellä logojen paikat vaatteisiin. Saatte siis aina sopimuksenne mukaisia työvaatteita yrityksenne logoilla – nopeasti ja helposti.

TÄRKEIMMÄT VERKKOKAUPAN EDUT

PAREMPI HALLINTA

Saatte yrityksellenne oman verkkokaupan, johon kaikki tilaukset tallentuvat. Tämä tarkoittaa, että kustannusten seuranta onnistuu helposti niin yritys-, osasto- kuin työntekijätasolla. Pystytte seuraamaan helposti työntekijöiden kaikkia hankintoja.

PAREMPI VALIKOIMA

Voitte tilata kaikkia Blåkläderin tuotteita ja sen lisäksi muita työturvallisuuden varusteita ja suojaimia johtavilta merkeiltä. Kaikki tarvittava on helposti saatavissa ja tilattavissa nopeasti, yhdestä kanavasta. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa. Kun tilaus on tehty, takaamme nopeat toimitukset.

PAREMPI JOUSTAVUUS

Onko yrityksessä useita osastoja?
Tämä ei ole ongelma. Mallisto voidaan
mukauttaa ja jaotella osastojen työtehtävien
mukaan. Muita käteviä ja
joustavia toimintoja ovat työntekijäsaldo
ja tilausten hyväksymiskäytäntö.

PAREMPI TEHOKKUUS

Tilauksen voi tehdä mistä ja milloin
vain ja aikaa säästyy. Verkkokauppa
tehostaa tilauskäytäntöä, mikä vähentää
hallinnointia ja mahdollistaa
asiakkaillemme paremman tilausten
hallinnan.

PAREMMAT PALVELUT

Tuleeko tuotteeseen yrityksen logo
painatuksena tai brodeerattuna?
Logon sijoittelun valinta onnistuu
helposti verkkokaupassa ja aina
asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti.
Kätevää, eikö totta?

ASIOIMISEN HELPPOUTTA

 • Helppo hallita ja seurata
 • Omalla valikoimalla ja logoilla
 • Voit valita verkkokauppaan tuotteet kaikista myymälässäkin olevista tuotemerkeistä
 • Säästöä, nopeutta ja helppoutta
 • Avoinna 24/7

  Ota yhteyttä!

  Tällä lomakkeella voit kysyä lisäinfoa, pyytää ilmaista kartoituskäyntiä tai ihan vain lähettää lämpimiä terveisiä!
  Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä