Valikoima joka ei jätä kylmäksi!Työvaatteita, suojaimia ja jalkineita löytyy markkinoilta joka lähtöön. Toimivan kokonaisuuden metsästys lähtee yrityksesi tarpeista. Jos lähtökohtasi on laadukkaiden ja kestävien työvaatteiden hankkiminen – olet saapunut oikeaan paikkaan. Meillä on Suomen suurin Blåkläder-valikoima, mutta myös suojainten, jalkineiden ja hanskojen kattaus, joka hakee vertaistaan. Kaiken kruunaa asiantuntemus näiden varusteiden yhteensopivuudesta.
 
Monilla saattaa olla mielikuva, että hyllymme notkuvat pelkästään raskaan teollisuuden huomioväreillä olevia työvaatteita. Todellisuudessa VTR:llä on vaatteita moneen eri toimintaympäristöön. Työskenteletpä sitten logistiikassa, rakennuksilla tai palveluammatissa, saat varusteita myös hillitymmissä kuoseissa. Kaikki nämä taattua Blåkläder-laatua. Meiltä löytyy vaatteita jopa ulkoiluun. Kun tarvitset maksimaalista suojaa ja mukavuutta, valitse vaihtoehto joka kestää olosuhteita. Design ja toiminnallisuus ovat pitkän kehitystyön tuloksia ja haluamme että sinä asiakkaanamme pääset hyötymään tästä. Olemme koonneet tuotteemme ja tuotemerkkimme kategorioittain toimialan mukaan. Käy katsomassa parhaat ratkaisumme yrityksellesi täältä!

Jos aloit jo lämmetä valikoimallemme, voimme luvata että se on todella hot! Vaikeissa valintatilanteissa ehdotamme seuraavaa: Kuppi kuuma käteen ja sohvallemme istumaan. Jutellaan työvaatetarpeistasi ja ehdotamme sinulle valikoimastamme parhaat ratkaisut. Hetkeä myöhemmin kävelet myymälästä ulos uudet varusteet kassissa, tietäen että ne ovat juuri sinulle valittu – valikoimasta joka ei jätä ketään kylmäksi!
 

Uusin Blåkläder-katalogimme on ilmestynyt!

HALUATKO JUTELLA TUOTTEISTAMME LÄHIMMÄN MYYMÄLÄSI KANSSA – JÄTÄ YHTEYSTIETOSI JA SOITAMME SINULLE!

    Ota yhteyttä!

    Tällä lomakkeella voit kysyä lisäinfoa, pyytää ilmaista kartoituskäyntiä tai ihan vain lähettää lämpimiä terveisiä!

    Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä