Työvaatteet

Käyttötarkoitukseen sopivat työvaatteet ovat erittäin tärkeitä erityisesti työturvallisuuden vuoksi, mutta sen lisäksi suuressa osassa myös työn mukavuuden ja ergonomian kannalta. Työvaatteet on tehty kestämään säätä, kulutusta, sekä ehkäisemään työtapaturmia työtehtävän vaatimusten mukaan.

Työvaatteiden tärkeimpiä ominaisuuksia työturvallisuuden kannalta ovat kestävyys, pito, laatu ja näkyvyys. Työmukavuuden kannalta merkittäviä tekijöitä on mm. säänkestävät materiaalit, joustavuus ja työnkuvan mukaiset lisävarusteet. Valikoimastamme löydät työvaatteet, asusteet ja suojaimet joissa yhdistyy kaikki nämä.

Vaatteet saa myös myös painatuksella tai brodeerauksella, joten ole meihin yhteydessä jos haluat yrityksesi logon valitsemiisi työvaatteisiin.

 

Työvaatteet naisille ja miehille

Valikoimastamme löydät sekä miesten työvaatteet, että naisten työvaatteet mm. huoltotöihin, maalareille, sekä rakennus- tai remonttitöihin. Asiantunteva tiimimme auttaa tarvittaessa sopivien työvaatteiden valinnassa.

Työvaatteiden tulisi sopia työntekijän työnkuvaan, sekä mahdollisimman hyvin myös kokonsa puolesta. Voitkin halutessasi suodattaa verkkokaupan tuloksia esimerkiksi ammattiryhmän tai sukupuolen mukaan.

Työvaatteiden jälleenmyyjä

Katso lähin myymäläsi

  Ota yhteyttä!

  Tuliko sinulla kysyttävää tuotteista? Laita viestiä ja vastaamme mahdollisimman pian!

  Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä


  Opas parempiin työvaatehankintoihin

  Halusimme helpottaa sinun arkeasi tarjoamalla kattavan tietopaketin, jolla pääset alkuun työvaatehankinnoissasi. Kerromme, mitä kaikkea sinun tulee ottaa huomioon, jotta yrityksesi hankinnat menevät kerralla maaliin.

  Mitä siis enää odotat? Oppaasi on enää parin klikkauksen päässä!

  Lue lisää

  blåkläder Workwear Magazine!

  Lue viimeisimmistä uutuuksista, kampanjoista ja kuulumisista yksistä kansista. Kevään työvaatelehti nyt julkaistu!

  SELAA RAKENNUS LEHTEÄ

  SELAA TEOLLISUUS/KULJETUS LEHTEÄ

  Tutustu kampanjoihin ja ajankohtaisiin tuotteisiin

  VTR:n myymälöistä löydät kevään laajimman valikoiman parhaita työvaatteita! Älä hikoile kevätauringossa vaan tule meille etsimään keliin sopivat varusteet. Tutustu myös kevään 2022 Workwear Magazineen ja tiedät mitä työvaatemaailman huipulla tapahtuu juuri nyt.

  Lue lisää