Työvaatteita

naisille

Blåkläder on vuoden 2016 alusta lähtien, jolloin naisten malliston kehittäminen aloitettiin, lisännyt naisten tuoteryhmän tuotteita 151 artikkelilla, joissa on keskitytty ensisijaisesti uusien mallistojen laajuuteen eri ammatteihin. Nykyään Blåkläderillä on kokonaisia mallistoja naisten mitoituksella kaikissa tuotekategorioissa. Tässä esiteltynä suosituimmat naisten työvaatteet, myymälästä saatavilla koko Blåkläderin laaja valikoima!

T-paidat

Blåkläderin naisille suunnitellut T-paidat ovat funktionaalisia työvaatteita, joiden mitoitus on tarkasti suunniteltu. T-paitamallistossa on myös huomiopaidat, joissa on kirkas keltainen väritys ja suuret heijastinnauhat. Tässä esiteltynä suosituimmat tuotteet, myymälästä saatavilla koko Blåkläderin laaja valikoima!

Takit

Blåkläderin naisten työvaatemallisto sisältää työtakit moneen käyttöön – kevyemmistä Soft Shell -takeista aina raskasta käyttöä kestäviin talvitakkeihin joissa on selkeä huomioväri ja riittävät heijastimet.

Housut

Erilaiset housut ovat tärkeitä työvaatteita – Blåkläderin naisten työhousut kattavat erilaiset käyttötarpeet ja työolosuhteet. Naisten housumallisto sisältää esimerkiksi maalarin housut, riipputaskuhousut, erilaiset talvihousut ja henkseleillä varustetut työhousut korkealla vyötäröllä.

    Ota yhteyttä!

    Tällä lomakkeella voit kysyä lisäinfoa, pyytää ilmaista kartoituskäyntiä tai ihan vain lähettää lämpimiä terveisiä!
    Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä