Kengät

Blåkläder turvakengät

Blåkläderin turvakengät ovat leveälestisiä, ja istuvat hyvin suomalaiseen jalkaan. Ne ovat keveitä ja kestäviä, mutta suojaavat silti erinomaisesti, ja parantavat siten työturvallisuutta. Turvakengät suojaavat niin pohjasta kuin päältä – pohjan suoja estää esimerkiksi naulaan astumisesta aiheutuvat vahingot, ja vastaavasti turvakäri suojelee varpaita suuremmiltakin painoilta. Pohjan materiaali pitää hyvin liukkaillakin pinnoilla, kuten märällä teräs- tai betonipinnalla.

Blåkläder pohjalliset

Pohjallisilla muokkaat kengät juuri omaan jalan muotoon sopivaksi. Pohjallisia on saatavilla eri lämpöarvoilla, materiaaleilla ja hajua syövillä ominaisuuksilla. Kysy lisää pohjallisten vaihtoehdoista myymälästä.

Jalas turvakengät

Jalaksen tunnetut turvakengät VTR Workwear Centeristä! Valikoimamme Jalas Heavy Duty -turvakengät ovat tarkoitettu raskaaseen työkäyttöön, jossa istuvuus, vahvuus ja työturvallisuus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia. Jalaksen talviturvakengät ovat erittäin lämpimät pitkävartiset kengät, joissa on hyvä työskennellä myös kovemmissa pakkasissa.

Sievi turvakengät

Sievin turvakenkämallisto on erittäin monipuolinen, ja sisältää turvakenkiä niin kevyeeseen kuin raskaaseenkin työhön. Tennari- ja lenkkarimalliset turvakengät soveltuvat hyvin myös siviilikäyttöön niiden muodikkaan ulkoasun johdosta. Sieviltä saat myös turvasandaalit – kantapäästä ja päältä avoinaisemmat kengät, joissa kuitenkin on toimiva varvassuoja sekä vahvistettu pohja esimerkiksi naulaan astumiselta suojaamiseksi.