X1900 riipputaskuhousut stretch

19991141
Kestävät riipputaskuhousut, joissa on matala haara ja kapenevat lahkeet. Housut on valmistettu Cordura® Denim kankaasta, joka on joustavaa ja mukavaa päällä. Erinomaista liikkuvuutta ja mukavuutta varten housuissa on joustavat osiot haaroissa ja pohkeissa. Polvet sekä toiminnaliset taskut on Cordura® 1000-vahvistetut. Riipputaskuissa on vetoketjut, mikä mahdollistaa niiden kiinnittämisen reiteen.
Värit:

8999 Mariininsininen/Musta,9900 Musta

Materiaalit:

1141 55% puuvilla, 15% polyamidi, 30% polyesteri, päällystetty, CORDURA® Denim stretch, 340 g/m²

Koot:

C44-C62, C146-C158, D84-D124

Ominaisuudet
Toiminnallisuus Joustavaa kangasta haaroissa ja pohkeissa. Joustavat osiot. Matala haara. Suunniteltu riippumaan lantiolta.
Yksityiskohdat Napeilla suljettava sepalus. Leveät vyölenkit takana ja sivuilla. Sivuilla kaksi tarranauhalenkkiä vasarapidikettä varten. Metalliset napit. Napillinen puukonpidike. D-rengas vyötäröllä.
Taskut Paljetakatasku. Vetoketjullinen reisitasku. Vetoketjulliset etutaskut. Polvisuojataskut, joissa kaksi säätömahdollisuutta. Riipputaskut - erikoisleveät, joissa työkalulenkit ja lisälokerot työkaluille. Vetoketjut, joilla riipputaskut voi kiinnittää etu- ja takareunasta. Vahvistettu mittatasku, jossa puukonpidike ja kynätasku.
Vahvike CORDURA® 1000 -vahvistetut riipputaskut, takataskut, mittatasku, reisitaskut ja polvet.
Pesu Esipesty.

    Ota yhteyttä!

    Tällä lomakkeella voit kysyä lisäinfoa, pyytää ilmaista kartoituskäyntiä tai ihan vain lähettää lämpimiä terveisiä!
    Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä