X1900 riipputaskuhousut stretch

19901141
Kestävät riipputaskuhousut CORDURA®Denim stretch kankaalla sekä stretch-kangasosioilla haaroissa ja pohkeissa erinomaista liikkuvuutta varten. Perinteinen haara ja istuvuus lantiolta, kapenevat lahkeet. CORDURA®-stretch polvisuojataskut, joihin polvisuojat asetetaan yläpuolelta.
Värit:

8999 Mariininsininen/Musta,9900 Musta

Materiaalit:

1141 55% puuvilla, 15% polyamidi, 30% polyesteri, päällystetty, CORDURA® Denim stretch, 340 g/m²

Koot:

C44-C62, C146-C158, D84-D124

Ominaisuudet
Toiminnallisuus Joustavaa kangasta haaroissa, pohkeissa ja polvisuojataskuissa.
Yksityiskohdat Napeilla suljettava sepalus. Kaksi vyölenkkiä sivuilla napeilla vasaranpidikkeelle, yhdessä vyölenkissä D-rengas, leveä vyölenkki takana. Metalliset napit. Napillinen puukonpidike. D-rengas vyötäröllä. Lahkeissa kolminkertaiset sisäsaumat. Vahvistettu haarasauma.
Taskut Paljetakatasku. Tarralla suljettava läpällinen paljereisitasku ja verkkokankainen puhelintasku sisäpuolella. Vetoketjullinen reisitasku. Sivutaskut. Polvisuojataskut - ylhäältä avattavat ja tarralla suljettava läppä. Joustava kangas ulko- ja sisäpuolella parantaa istuvuutta. Riipputaskut - erikoisleveät, joissa työkalulenkit ja lisälokerot työkaluille. Vetoketjut, joilla riipputaskut voi kiinnittää etu- ja takareunasta. Vahvistettu mittatasku, jossa puukonpidike ja kynätasku.
Vahvike Cordura® 1000 -vahvistetut riipputaskut, takataskut ja mittatasku. CORDURA®-stretch-vahvistetut polvisuojataskut.
Pesu Esipesty.

    Ota yhteyttä!

    Tällä lomakkeella voit kysyä lisäinfoa, pyytää ilmaista kartoituskäyntiä tai ihan vain lähettää lämpimiä terveisiä!
    Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä