X1900 riipputaskuhousut 4-way stretch

19981644
Erittäin mukavat ja toiminnalliset riipputaskuhousut 4 suuntaan joustavasta kankaasta. Lahkeet on kapenevat ja erittäin mukavat joustavan ja pehmeän kankaan ansiosta. Housussa on toiminnalliset taskut vahvistuksilla, vetoketjullinen paljereisitasku, mittatasku ja riipputaskut kätevillä työkalulenkeillä. Polvisuojataskut on vahvistettu joustavalla CORDURA®-kankaalla ulkopuolelta ja sisäpuoli on stretch-kangasta liikkuvuuden ja mukavuuden lisäämiseksi. Joustava verkkokangas polvitaipeissa lisää hengittävyyttä. Lahkeensuut on vahvistettu takapuolelta kulumisen estämiseksi.
Värit:

8699 Tumma mariininsininen/Musta,9899 Tummanharmaa/Musta,9900 Musta

Materiaalit:

1644 93% polyamidi, 7% elastaani, dobby, vettähylkivä, 4 suuntaan joustava stretch, 295 g/m²

Koot:

C44-C62, C146-C156, D92-D124

Ominaisuudet
Toiminnallisuus 4 suuntaan joustava stretch. Verkkokangasta polvitaipeissa.
Yksityiskohdat Muovivetoketjulla suljettava sepalus. Leveät vyölenkit takana ja sivuilla. Sivuilla kaksi napillista lenkkiä vasaranpidikettä varten. Metalliset napit. Napillinen puukonpidike. D-rengas vyötäröllä. Lahkeissa kolminkertaiset sisäsaumat. Irrotettava ID-henkilökorttitasku.
Taskut Paljetakataskut. Tarralla suljettava läpällinen paljereisitasku ja verkkokankainen puhelintasku sisäpuolella. Vetoketjullinen reisitasku. Sivutaskut. Polvisuojataskut. Riipputaskut - erikoisleveät, joissa työkalulenkit, lisälokerot työkaluille ja vetoketjullisia taskuja. Vahvistettu mittatasku, jossa puukonpidike ja kynätasku.
Vahvike CORDURA®-stretch-vahvistetut polvisuojataskut. Vahvistetut riipputaskut, mittatasku, takataskut ja lahkeensuiden takaosat.
Heijastin Heijastavia yksityiskohtia reisitaskussa. Heijastin yksityiskohta pohkeessa.
Lisäominaisuudet Lahkeensuut vahvistettu takaosasta.

    Ota yhteyttä!

    Tällä lomakkeella voit kysyä lisäinfoa, pyytää ilmaista kartoituskäyntiä tai ihan vain lähettää lämpimiä terveisiä!
    Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä