Riipputaskuhousut stretch

15901343
Toiminnalliset ja mukavat riipputaskuhousut canvas-kankaalla, joka on kestävää, mutta myös pehmeää ja hengittävää. Stretch kangas takana vyötäröllä ja etutaskuissa sekä CORDURA®-stretch polvisuojataskut lisäävät mukavuutta ja kestävyyttä. Useita toiminnallisia taskuja kuten riipputaskut vetoketjullisilla lisätaskuilla, kaksi paljetakataskua, vahvistettu mittatasku, kynätasku ja puukonpidike sekä helppokäyttöinen, joustava puhelintasku, johon sopii useimmat puhelimet. Mustia heijastavia yksityiskohtia pohkeissa.
Värit:

8699 Tumma mariininsininen/Musta,9899 Tummanharmaa/Musta,9900 Musta

Materiaalit:

1343 60% puuvilla, 40% polyesteri, canvas, 340 g/m²

Koot:

C44-C64, C146-C156, D84-D124

Ominaisuudet
Toiminnallisuus Stretch kangasta takana vyötäröllä ja etutaskuissa.
Yksityiskohdat Muovivetoketjulla suljettava sepalus. Kaksi vyölenkkiä sivuilla napeilla vasaranpidikkeelle, yhdessä vyölenkissä D-rengas, leveä vyölenkki takana. Leveät vyölenkit takana ja sivuilla. Metalliset napit. Napillinen puukonpidike. D-rengas vyötäröllä. Lahkeissa kolminkertaiset sisäsaumat. Irrotettava ID-henkilökorttitasku.
Taskut Paljetakataskut. Paljereisitasku, kynätasku, Flex-puhelintasku, kaksi isoa taskua, joista toinen vetoketjulla, irrotettava id-henkilökorttitasku. Joustavat etutaskut. Polvisuojataskut. Riipputaskut -työkalulenkit ja vetoketjulliset lisätaskut. Vahvistettu mittatasku, jossa puukonpidike ja kynätasku.
Vahvike CORDURA®-stretch-vahvistetut polvisuojataskut. Vahvistetut riipputaskut, mittatasku, takataskut ja lahkeensuiden takaosat.
Heijastin Heijastavat yksityiskohdat lahkeissa.
Lisäominaisuudet Lahkeensuut vahvistettu takaosasta.

    Ota yhteyttä!

    Tällä lomakkeella voit kysyä lisäinfoa, pyytää ilmaista kartoituskäyntiä tai ihan vain lähettää lämpimiä terveisiä!
    Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä