Naisten talvitakki

49711987
Erittäin toiminallinen tuulen- ja vedenpitävä talvitakki teipatuilla saumoilla sekä irrotettavalla ja säädettävällä hupulla. Takissa on verkkopaneeleita eniten hikoilevilla aluilla parantamaan hengittävyyttä. Istuvuutta varten takissa on muotoillut hihat ja kaksisuuntainen vetoketju. Säädettävät hihansuut, joissa on resorit sisäpuolella peukalon aukoilla. Heijastavia yksityiskohtia edessä, selässä, hupussa ja hihoissa. Sertifioitu EN 343 (suojaus sateelta).
Värit:

9900 Musta

Materiaalit:

1987 100% polyesteri, twill, joustava, laminoitu, tuulen- ja vedenpitävä 10 000 mm, hengittävyys 4000 g/m²/24H, 150 g/m²

Koot:

XS-XXXL

Ominaisuudet
Toiminnallisuus Tuulen- ja vedenpitävä hengittävä materiaali, teipatut saumat. Verkkokangasta kohdissa, joissa hikoilu on voimakasta. Vuorattu. Muotoillut hihat. Naisten malli.
Vuori Tikkivuori.
Yksityiskohdat Fleecevuorattu kaulus. Irrotettava, säädettävä huppu. Irrotettava ID-henkilökorttitasku. Vuoressa vetoketju siirtokuvapainatusta varten.
Taskut Rintatasku, jossa läppä. Rintatasku, jossa vetoketju. Fleecevuoratut vetoketjulliset etutaskut. Povitasku verkkokangasta. Tarralla suljettava povitasku.
Kiinnitys Tukeva kaksisuuntainen muovinen vetoketju listan alla.
Heijastin Heijastavia yksityiskohtia edessä, selässä, hupussa ja hihoissa.
Lisäominaisuudet Kiristysnauhalla säädettävä helma. Hihansuun sisäpuolella resori, jossa peukaloaukko. Säädettävät hihansuut tarroilla.
Sertifiointi EN 343, luokka 3,1.

    Ota yhteyttä!

    Tällä lomakkeella voit kysyä lisäinfoa, pyytää ilmaista kartoituskäyntiä tai ihan vain lähettää lämpimiä terveisiä!
    Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä