Highvis riipputaskuhousut Stretch

15921818
Toiminnalliset, kestävät ja mukavat highvis riipputaskuhousut. Kapeammat lahkeet ja vahva kahteen suuntaan joustava stretch -kangas parantaa liikkuvuutta, samalla kuin kangas on kevyt ja hengittävä. Stretch kangas takana vyötäröllä ja etutaskuissa sekä CORDURA®-stretch polvisuojataskut lisäävät mukavuutta ja kestävyyttä. Useita toiminnallisia taskuja kuten riipputaskut vetoketjullisilla lisätaskuilla ja helppokäyttöinen, joustava puhelintasku. Heijastavia yksityiskohtia pohkeissa. Sertifioitu EN ISO 20471 luokka 2.
Värit:

3389 Huomio keltainen/Mariininsininen,3399 Huomio keltainen/Musta,5389 Huomio oranssi/Mariininsininen,5599 Huomio punainen/Musta

Materiaalit:

1818 75% polyesteri, 22% puuvilla, 3% elastolefin, satiini, stretch, 235 g/m²

Koot:

C46-C62, C146-C156, D96-D124

Ominaisuudet
Toiminnallisuus 2 suuntaan joustava stretch. Stretch kangasta takana vyötäröllä ja etutaskuissa. Muotoillut polvet.
Yksityiskohdat Muovivetoketjulla suljettava sepalus. Kaksi vyölenkkiä sivuilla napeilla vasaranpidikkeelle, yhdessä vyölenkissä D-rengas, leveä vyölenkki takana. Leveät vyölenkit takana ja sivuilla. Kumipäällysteiset metalliset napit. Napillinen puukonpidike. D-rengas vyötäröllä. Lahkeissa kolminkertaiset sisäsaumat. Irrotettava ID-henkilökorttitasku.
Taskut Paljetakataskut. Paljereisitasku, kynätasku, Flex-puhelintasku, kaksi isoa taskua, joista toinen vetoketjulla, irrotettava id-henkilökorttitasku. Joustavat etutaskut. Polvisuojataskut. Riipputaskut -työkalulenkit ja vetoketjulliset lisätaskut. Vahvistettu mittatasku, jossa puukonpidike ja kynätasku.
Vahvike CORDURA®-stretch-vahvistetut polvisuojataskut. Vahvistetut riipputaskut, mittatasku, takataskut ja lahkeensuiden takaosat.
Heijastin Heijastavat yksityiskohdat lahkeissa.
Lisäominaisuudet Lahkeensuissa vahvistukset takapuolella ja neppareilla säädettävä ympärys.
Sertifiointi EN ISO 20471, luokka 2. Yhdistelmä sertifiointi Y.

    Ota yhteyttä!

    Tällä lomakkeella voit kysyä lisäinfoa, pyytää ilmaista kartoituskäyntiä tai ihan vain lähettää lämpimiä terveisiä!
    Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä