Highvis riipputaskuhousut 4-way stretch

19931642
Erittäin mukavat ja toiminnallisetriipputaskuhousut 4 suuntaan joustavasta kankaasta. Lahkeet on kapenevat jaerittäin mukavat joustavan ja pehmeän kankaan ansiosta. Housussa on erittäintoiminnalliset taskut CORDURA®-vahvistuksilla, vetoketjullinen paljereisitasku,mittatasku, etutaskut ja riipputaskut kätevillä työkalulenkeillä.Polvisuojataskut on vahvistettu joustavalla CORDURA®-kankaalla ulkopuolelta jasisäpuoli on stretch-kangasta liikkuvuuden ja mukavuuden lisäämiseksi. Joustavaverkkokangas polvitaipeissa lisää hengittävyyttä. Lahkeensuut on vahvistettutakapuolelta kulumisen estämiseksi. Sertifioitu EN 20471 luokka 1.
Värit:

8933 Mariininsininen/Huomio keltainen,9933 Musta/Huomio keltainen

Materiaalit:

1642 94% polyesteri, 6% elastaani, vettähylkivä, 4 suuntaan joustava stretch, 330g/m²

Koot:

C44-C62, C146-C156, D88-D124

Ominaisuudet
Toiminnallisuus 4 suuntaan joustava stretch. Verkkokangasta polvitaipeissa.
Yksityiskohdat Muovivetoketjulla suljettava sepalus. Leveät vyölenkit takana ja sivuilla. Sivuilla kaksi napillista lenkkiä vasaranpidikettä varten. Metalliset napit. Napillinen puukonpidike. D-rengas vyötäröllä. Lahkeissa kaksinkertaiset sisäsaumat. D-rengas.
Taskut Vahvistetut paljetakataskut, toisessa läppä. Tarralla suljettava läpällinen paljereisitasku ja verkkokankainen puhelintasku sisäpuolella. Vetoketjullinen reisitasku. Sivutaskut. Polvisuojataskut. Riipputaskut - erikoisleveät, joissa työkalulenkit, lisälokerot työkaluille ja vetoketjullisia taskuja. Vahvistettu mittatasku, jossa puukonpidike ja kynätasku.
Vahvike CORDURA® vahvistetut riipputaskut, takataskut ja mittatasku. CORDURA®-stretch-vahvistetut polvisuojataskut. CORDURA®-vahvikkeet lahkeensuissa.
Heijastin 70 mm leveät katkonaiset heijastimet. Heijastavia yksityiskohtia reisitaskussa. Heijastimet lahkeiden ympärillä.
Lisäominaisuudet Lahkeensuissa CORDURA®-vahvikkeet.
Sertifiointi EN ISO 20471, luokka 1. Yhdistelmä sertifiointi W.

Ota yhteyttä!

Tällä lomakkeella voit kysyä lisäinfoa, pyytää ilmaista kartoituskäyntiä tai ihan vain lähettää lämpimiä terveisiä!
Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä