Highvis riipputaskuhousut 4-way stretch

1997
19971642
Mukavat ja toiminnalliset riipputaskuhousut 4 suuntaan joustavasta materiaalista. Lahkeet on kapenevat ja erittäin mukavat joustavan ja pehmeän kankaan ansiosta. Housussa on toiminnalliset taskut vahvistuksilla, vetoketjullinen paljereisitasku, mittatasku, etutaskut, takataskut ja riipputaskut kätevillä työkalulenkeillä. Polvisuojataskut on vahvistettu joustavalla CORDURA®-kankaalla ulkopuolelta ja sisäpuoli on stretch-kangasta liikkuvuuden ja mukavuuden lisäämiseksi. Joustava verkkokangas polvitaipeissa lisää hengittävyyttä. Lahkeensuut on vahvistettu takapuolelta kulumisen estämiseksi. Sertifioitu EN ISO 20471 luokka 2.
Värit:

3389 Huomio keltainen/Mariininsininen,3399 Huomio keltainen/Musta

Materiaalit:

1642 94% polyesteri, 6% elastaani, vettähylkivä, 4 suuntaan joustava stretch, 330g/m²

Koot:

C46-C62, C146-C156, D96-D124

Ominaisuudet
Toiminnallisuus 4 suuntaan joustava stretch. Verkkokangasta polvitaipeissa.
Yksityiskohdat Muovivetoketjulla suljettava sepalus. Leveät vyölenkit takana ja sivuilla. Sivuilla kaksi napillista lenkkiä vasaranpidikettä varten. Metalliset napit. Napillinen puukonpidike. D-rengas vyötäröllä. Lahkeissa kaksinkertaiset sisäsaumat. D-rengas.
Taskut Vahvistetut paljetakataskut, toisessa läppä. Tarralla suljettava läpällinen paljereisitasku ja verkkokankainen puhelintasku sisäpuolella. Vetoketjullinen reisitasku. Sivutaskut. Polvisuojataskut. Riipputaskut - erikoisleveät, joissa työkalulenkit, lisälokerot työkaluille ja vetoketjullisia taskuja. Vahvistettu mittatasku, jossa puukonpidike ja kynätasku.
Vahvike CORDURA® vahvistetut riipputaskut, takataskut ja mittatasku. CORDURA®-stretch-vahvistetut polvisuojataskut. CORDURA®-vahvikkeet lahkeensuissa.
Heijastin 70 mm leveät katkonaiset heijastimet. Heijastimet lahkeiden ympärillä.
Lisäominaisuudet Kiristysnauhoilla säädettävät lahkeensuut CORDURA®-vahvikkein. Lahkeensuissa CORDURA®-vahvikkeet.
Sertifiointi EN ISO 20471, luokka 2. Yhdistelmä sertifiointi Y.
1997

    Ota yhteyttä!

    Tällä lomakkeella voit kysyä lisäinfoa, pyytää ilmaista kartoituskäyntiä tai ihan vain lähettää lämpimiä terveisiä!
    Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä