Lähde sinäkin oikeisiin töihin!

Lähde sinäkin oikeisiin töihin!

Niitä tehdään oikeassa paikassa. Sellaisessa, johon lähtee herätyskellon säestämänä ilman ärräpäitä. VTR on juuri sitä mitä etsit: työvaateketju, jossa on hyvä paiskia hommia.

Tunnemme sen, mitä kauppaamme – ja osaamme opastaa tuotteiden valinnassa. Meiltä löytyvät kunnon työvaatteet, turvakengät ja suojaimet kovaankin käyttöön. Saat tarvitsemasi, etkä mitään rojua. Myymälöitämme on Suomessa 10. Kaikki tarjoavat ylpeänä samaa: ammattitaitoa, parasta palvelua ja laatua, johon voi luottaa. Kun asioit meillä, saat tyytyväisen mielen kaupan päälle. Nyt hereillä! Kun olemme ilmoittaneet, että nyt on duunia tarjolla, pistä ihmeessä hakemusta tulemaan. Jos vapaita vakansseja ei ole, käy taas pian katsastamassa tilanne.

Siinä on järkeä, sillä meille kannattaa tulla hommiin.

Avoimet työpaikat

Haemme Myymäläpäällikköä

VTR-Workwear Center on täyden palvelun työvaateketju. Toimimme jo kymmenessä Suomen kaupungissa. Myymme alamme huippubrändejä mm. Blåkläder, Petzl, Sievi, Jalas sekä Tegera.

Homma menee seuraavasti: Vastaat myymälän toiminnasta ja sinulla on myös asiakassalkku hoidettavana. Pidät huolen siitä, että valikoima, esillepanot ja tuotteiden täyttöaste ovat viimeisen päälle. Yritysmyynti on isossa roolissa, ja toivommekin että ymmärrät B2B-myynnin lainalaisuudet. Esimiehenä pidät huolen, että alaistesi palveluasenne pysyy timanttisena ja langat laulavat asiakkaidemme suuntaan.

Haluatko saada johdettavaksesi konseptin joka todella rokkaa! Haemme Oulun VTR-Workwear Centeriin myymäläpäällikköä. Tässä tehtävässä pärjäät parhaiten, jos olet yrittäjähenkinen, energinen ja asiakaslähtöinen. Voit johtaa tyylilläsi, mutta positiivisuus ja tulosnälkä ovat menestyksesi kulmakiviä. Oulussa sinua odottaa itseohjautuva, asiantunteva ja mukava myyntitiimi.

Vaadimme paljon, mutta meillä huomioidaan myös onnistumiset asiaankuuluvalla tavalla. Perehdytyksemme antaa sinulle valmiudet hoitaa tehtävääsi menestyksekkäästi. On tärkeää, että osaat hoitaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, analysoida asiakaskuntaa ja löytää ratkaisuja vahvaan kasvuun.

Kysymyksiisi vastailee puhelimitse Charlotta Uusimäki 050 440 7748 tai sähköpostilla: charlotta.uusimaki@vtr-workwear.fi. Hakemuksen ja CV:n voit laittaa samaan sähköpostiin 31.7.klo 12:00 mennessä!
Jos koet, että nyt on näytön paikka, älä epäröi tarttua tilaisuuteen. Hakemuksia käymme jo hakuaikana, sopivan kandidaatin osuessa kohdalle emme aikaile.

Lähetä hakemus

B2B Myyjä turkuun!

Miltä kuulostaisi oma asiakassalkku, sopivasti vapautta ja vastuuta? Me emme purista sinua muottiin, vaan annamme mahdollisuuden tehdä myyntiä omalla persoonallasi.

Liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti, ja siksi haemme jälleen vahvistusta konseptiimme joka todella rokkaa! Turun VTR:llä olisi nyt paikka pätevälle B2B-myyjälle! Olemme ylpeitä ja innostuneita tekemisemme laadusta, ja haluamme sinut mukaan osaksi kasvutarinaamme. Työssäsi pääset tapaamaan asiakkaitasi ja hyödyntämään myyntitaitojasi.

Etsimme hyvällä asenteella varustettua, myyntihenkistä tuloksentekijää. Tunneälykkyys sekä kyky clousata kauppoja ovat avaimia menestykseen. Ymmärrät asiakkaidemme tarpeita ja osaat ratkaista niitä molempia osapuolia hyödyttävällä tavalla. Tiedät, kuinka pitkiä asiakassuhteita huolletaan ja uusasiakashankinnassa jaksat olla pitkäjänteinen.  Asiakaskunnan analysointi ja tekemisen jatkuva parantaminen tekee työtehtävästä mielenkiintoisen myös pidemmällä aikavälillä.

Perehdytämme myyjämme tuotteisiimme ja palvelumalliimme, mutta tämän jälkeen luotamme, että sinulla on rohkeutta tarttua puhelimeen ja laittaa langat laulamaan. Työkaverit ja ketju tukevat sinua tässä tehtävässäsi.

Odotamme sinulta:

  • Oma-aloitteisuutta ja uskallusta heittäytyä.
  • Nälkää menestyä ja kehittyä.
  • Tahtoa välittää asiakkaasta ja rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia.

Tarjoamme sinulle

Meillä asiakas tapaa päätöksentekijän, eli sinut. Sinulla siis mahdollisuus olla rakentamassa ratkaisumyyntiä. Meillä olet asiantuntija ja sinulla on avaimet viedä kauppa maaliin ja tehdä päätökset.

  • Työkavereiden ja ketjun taustatuen.
  • Laadukkaat tuotteet.
  • Hyvät työkalut onnistumiseen.

Mikäli ilmoituksemme sai sinut täyteen näyttöhaluja, laita hakemusta tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myymäläpäällikkö Mikko Saloselle 17.8. klo:12:00 mennessä osoitteeseen: mikko.salonen@vtr-workwear.fi Tiedustelut avoinna olevasta paikasta 050 556 9911.

Lähetä hakemus