Lähde sinäkin oikeisiin töihin!

VTR-WORKWEAR CENTER tunnetaan työvaatetoimittajana joka pitää lupauksensa. Myymme Bklåkläderin, Pezlin, Sievin ja jalaksen työvaatteita, suojaimia ja jalkineita. Meille asiakas on aina ykkönen. Työntekijöiltämme odotamme yrittäjämäistä ja pitkäjänteistä asennetta lunastaaksemme lupauksemme. 

Organisaatiomme on matala ja meillä pärjäävät avoimet, reippaat ja yrittäjähenkiset suunnannäyttäjät. Persoonallisuus saa näkyä ja kuulua toiminnassamme. Katso myymäläpäällikkö Jani Moisanderin esittelyvideo ja laita hakemusta tulemaan!

Haemme B2B-myyjää Ouluun!

Toimintamme kasvaessa, etsimme YRITYSMYYJÄÄ energiseen tiimiimme Ouluun. Yritysmyyjänä työskentelet asiakashankinnassa, kontaktoiden uusia potentiaalisia asiakkaita jo valmiiksi rakennetusta asiakaslistasta, yritysasiakkaiden tarpeita kartoittaen. Räätälöit edustamistasi tuotteista sopivan palvelukokonaisuuden asiakkaille yhdessä asiakasyritysten päättäjien kanssa. Et säikähdä puhelintyöskentelyä, etkä kovaa työtahtia ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on yrittäjähenkinen asenne, halu kehittyä ja menestyä myyjänä sekä haluat motivoida koko myyntitiimiä.

Lue lisää tehtävästä!

B2B-MYYJÄ