Hae sinäkin oikeisiin töihin

VTR TYÖPAIKKANA

VTR-WORKWEAR CENTER tunnetaan työvaatetoimittajana joka pitää lupauksensa. Myymme Bklåkläderin, Pezlin, Sievin ja jalaksen työvaatteita, suojaimia ja jalkineita. Meille asiakas on aina ykkönen. Työntekijöiltämme odotamme yrittäjämäistä ja pitkäjänteistä asennetta lunastaaksemme lupauksemme.
Organisaatiomme on matala ja meillä pärjäävät avoimet, reippaat ja yrittäjähenkiset suunnannäyttäjät. Persoonallisuus saa näkyä ja kuulua toiminnassamme. Katso myymäläpäällikkö Jani Moisanderin esittelyvideo ja laita hakemusta tulemaan!

Avoimet positiot

Tutustu avoimiin positioihin, joita VTR-WORKWEAR CENTER tarjoaa.

Haemme myyjää Ouluun!

Toimintamme kasvaessa, etsimme YRITYSMYYJÄÄ energiseen tiimiimme Ouluun. Yritysmyyjänä työskentelet asiakashankinnassa, kontaktoiden uusia potentiaalisia asiakkaita jo valmiiksi rakennetusta asiakaslistasta, yritysasiakkaiden tarpeita kartoittaen. Räätälöit edustamistasi tuotteista sopivan palvelukokonaisuuden asiakkaille yhdessä asiakasyritysten päättäjien kanssa. Et säikähdä puhelintyöskentelyä, etkä kovaa työtahtia ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on yrittäjähenkinen asenne, halu kehittyä ja menestyä myyjänä sekä haluat motivoida koko myyntitiimiä.

Lue lisää tehtävästä!

Lue lisätiedot ja hae paikkaa

Myyjä Vaasaan

Etsimme meille VTR-Workwearille energistä ja yrittäjähenkistä MYYJÄÄ. Tehtävässä pääset työskentelemään markkinoiden tunnetuimman työvaatebrändin parissa, tekemään B2B-myyntiä ja rakentamaan pitkiä asiakassuhteita. Työnteko on hyvin joustavaa ja itsenäistä, saat tehdä päätöksiä ja näyttää kykysi myyntityössä. Tiimissäsi on todella hyvä meininki ja jokainen tsemppaa ja tukee toista. Asiakkaidemme korkea vaatimustaso ja laajan tuotevalikoimamme oppiminen haastavat sinut joka päivä. Meille tärkeintä sinussa on persoona – olet innokas ja energinen, hyvä ihmisten kanssa ja tavoitteellinen! Mikäli tunnistit itsesi, tämä voisi olla sinun seuraava askel työelämässä. Lue alta lisää ja hae jo tänään!

Lue lisätiedot ja hae paikkaa

Haemme myyjää Jyväskylään

Toimintamme kasvaessa, etsimme MYYJÄÄ energiseen tiimiimme Jyväskylään. Yritysmyyjänä työskentelet asiakashankinnassa, kontaktoiden uusia potentiaalisia asiakkaita jo valmiiksi rakennetusta asiakaslistasta, yritysasiakkaiden tarpeita kartoittaen. Räätälöit edustamistasi tuotteista sopivan palvelukokonaisuuden asiakkaille yhdessä asiakasyritysten päättäjien kanssa. Et säikähdä puhelintyöskentelyä, etkä kovaa työtahtia ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on yrittäjähenkinen asenne, halu kehittyä ja menestyä myyjänä sekä haluat motivoida koko myyntitiimiä.

Lue lisää tehtävästä!

Lue lisätiedot ja hae paikkaa

Haemme myyjää Herttoniemeen

Etsimme meille Herttoniemen VTR-Workwearille energistä ja yrittäjähenkistä MYYJÄÄ. Tehtävässä pääset työskentelemään markkinoiden tunnetuimman työvaatebrändin parissa, tekemään B2B-myyntiä ja rakentamaan pitkiä asiakassuhteita. Työnteko on hyvin joustavaa ja itsenäistä, saat tehdä päätöksiä ja näyttää kykysi myyntityössä. Tiimissäsi on todella hyvä meininki ja jokainen tsemppaa ja tukee toisiaan. Asiakkaidemme korkea vaatimustaso ja laajan tuotevalikoimamme oppiminen haastavat sinut joka päivä. Meille tärkeintä sinussa on persoona – olet innokas ja energinen, hyvä ihmisten kanssa ja tavoitteellinen! Mikäli tunnistit itsesi, tämä voisi olla sinun seuraava askel työelämässä. Lue alta lisää ja hae jo tänään!

Lue lisätiedot ja hae paikkaa

MYYMÄLÄMYYJÄN JA YRITYSMYYJÄN PAIKKA AUKI KONALASSA

Meillä Konalassa on kaksi myyjän paikkaa auki. Vahvuuksistasi riippuen voit työskennellä joko yritysmyynnissä tai myymäläpainotteisesti.Yritysmyynnissä pääset tekemään B2B- myyntiä ja rakentamaan pitkiä asiakassuhteita. Kontaktoit asiakkaita ja tapaat heitä joko myymälässä tai asiakkaan luona. Työnteko on hyvin joustavaa ja itsenäistä ja saat tehdä päätöksiä, joilla kauppa viedään maaliin.

Myymälämyyjänä vastaat asiakaspalvelusta ja pidät esillepanot ja hyllyt timanttisessa myyntikunnossa. Olet positiivinen ja ohjaat asiantuntemuksellasi asiakkaitamme oikeiden työvaatteiden valinnassa. Tuotevalikoimamme haastaa sinut oppimaan uutta, mutta perehdytyksen avulla leivomme sinusta rautaisen asiakaspalvelun ammattilaisen.

Lue lisätiedot ja hae paikkaa