Lähde sinäkin oikeisiin töihin!

Lähde sinäkin oikeisiin töihin!

Niitä tehdään oikeassa paikassa. Sellaisessa, johon lähtee herätyskellon säestämänä ilman ärräpäitä. VTR on juuri sitä mitä etsit: työvaateketju, jossa on hyvä paiskia hommia.

Tunnemme sen, mitä kauppaamme – ja osaamme opastaa tuotteiden valinnassa. Meiltä löytyvät kunnon työvaatteet, turvakengät ja suojaimet kovaankin käyttöön. Saat tarvitsemasi, etkä mitään rojua. Myymälöitämme on Suomessa 10. Kaikki tarjoavat ylpeänä samaa: ammattitaitoa, parasta palvelua ja laatua, johon voi luottaa. Kun asioit meillä, saat tyytyväisen mielen kaupan päälle. Nyt hereillä! Kun olemme ilmoittaneet, että nyt on duunia tarjolla, pistä ihmeessä hakemusta tulemaan. Jos vapaita vakansseja ei ole, käy taas pian katsastamassa tilanne.

Siinä on järkeä, sillä meille kannattaa tulla hommiin.

MYYJÄ TAMPEREELLE

VTR-Workwear Center Tampere hakee tekijää joka tulee mullistamaan Tampereen työvaatemarkkinoita. Tarvitsemme henkilöä, joka tuo potkua myyntiin sekä myymäläkohtaamisissa, että myös puhelimen välityksellä. Arvostamme visuaalista silmää myymälän esillepanojen toteuttamisessa, sekä sosiaalista kyvykkyyttä toteuttaa korkealaatuinen asiakaskokemus. Asenne ja kyky tarttua toimeen ovat tärkeimmät kriteerimme, sillä meiltä löytyy koulutusosaaminen rakentaa sinusta alamme ammattilainen. Taitojen karttuessa pääset kontaktoimaan asiakkaitamme ja tapaamaan heitä asiakaskäynneillä.

Olemme jo kymmenessä eri kaupungissa toimiva työvaateketju. Myymme alamme huippubrändejä mm. Blåkläder, Petzl, Jalas sekä Tegera. Liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti, ja siksi haemme vahvistusta konseptiimme joka todella rokkaa! Olemme ylpeitä ja innostuneita tekemisemme laadusta, ja haluamme sinut mukaan osaksi kasvutarinaamme.

Työssäsi asiantuntemus tuotteistamme ja palvelumallistamme ovat tärkeässä roolissa, ja tähän olemme valmiita antamaan myös kattavan perehdytyksen. Sinulta odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä halua oppia ja kehittyä työssäsi.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Myymälämme on auki arkisin klo. 7-17 välillä. Panostasi palkitsemme niin kuukausipalkalla, kuin erillisellä bonus-järjestelmällä.

Odotamme sinulta:

 • Oma-aloitteisuutta ja uskallusta heittäytyä.
 • Nälkää menestyä ja kehittyä.
 • Tahtoa välittää asiakkaasta ja rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia.

Tarjoamme sinulle:

– Meillä asiakas tapaa päätöksentekijän, eli sinut. Sinulla siis mahdollisuus olla rakentamassa ratkaisumyyntiä. Meillä olet asiantuntija ja sinulla on avaimet viedä kauppa maaliin ja tehdä päätökset.

 • Työkavereiden ja ketjun taustatuen.
 • Laadukkaat tuotteet.
 • Hyvät työkalut onnistumiseen.

Mikäli ilmoituksemme sai sinut täyteen näyttöhaluja, laita hakemusta tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Miia Räikkönen 050 446 4109. Hakemuksen ja CV:n voit laittaa osoitteeseen 30.10 mennessä: miia.raikkonen@vtr-workwear.fi

Lähetä hakemus
B2B-Myyjä Turkuun

Miltä kuulostaisi oma asiakassalkku, sopivasti vapautta ja vastuuta? Me emme purista sinua muottiin, vaan annamme mahdollisuuden tehdä myyntiä omalla persoonallasi. VTR-Workwear Center on kymmenessä eri kaupungissa toimiva työvaateketju. Myymme alamme huippubrändejä mm. Blåkläder, Petzl, Jalas sekä Tegera.

Liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti, ja siksi haemme jälleen vahvistusta konseptiimme joka todella rokkaa! Olemme ylpeitä ja innostuneita tekemisemme laadusta, ja haluamme sinut mukaan osaksi kasvutarinaamme. Työssäsi pääset tapaamaan asiakkaitasi ja hyödyntämään myyntitaitojasi.

Etsimme hyvällä asenteella varustettua, myyntihenkistä tuloksentekijää. Tunneälykkyys sekä kyky clousata kauppoja ovat avaimia menestykseen. Ymmärrät asiakkaidemme tarpeita ja osaat ratkaista niitä molempia osapuolia hyödyttävällä tavalla. Tiedät, kuinka pitkiä asiakassuhteita huolletaan ja uusasiakashankinnassa jaksat olla pitkäjänteinen.  Asiakaskunnan analysointi ja tekemisen jatkuva parantaminen tekee työtehtävästä mielenkiintoisen myös pidemmällä aikavälillä.

Perehdytämme myyjämme tuotteisiimme ja palvelumalliimme, mutta tämän jälkeen luotamme, että sinulla on rohkeutta tarttua puhelimeen ja laittaa langat laulamaan. Työkaverit ja ketju tukevat sinua tässä tehtävässäsi.

Odotamme sinulta:

 • Oma-aloitteisuutta
 • Halua menestyä myynnissä.
 • Asiakassuhdetaitoja.

Tarjoamme sinulle:

 • Työkavereiden ja ketjun taustatuen.
 • Laadukkaat tuotteet.
 • Hyvät työkalut onnistumiseen.
 • Joustavat työajat arkisin 7-17 välillä.

Mikäli ilmoituksemme sai sinut täyteen näyttöhaluja, laita hakemusta tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Mikko Salonen puh:050 556 9911 Hakemukset ja CV osoitteeseen mikko.salonen@vtr-workwear.fi

lähetä hakemus