Lähde sinäkin oikeisiin töihin!

Lähde sinäkin oikeisiin töihin!

Niitä tehdään oikeassa paikassa. Sellaisessa, johon lähtee herätyskellon säestämänä ilman ärräpäitä. VTR on juuri sitä mitä etsit: työvaateketju, jossa on hyvä paiskia hommia.

Tunnemme sen, mitä kauppaamme – ja osaamme opastaa tuotteiden valinnassa. Meiltä löytyvät kunnon työvaatteet, turvakengät ja suojaimet kovaankin käyttöön. Saat tarvitsemasi, etkä mitään rojua. Myymälöitämme on Suomessa 10. Kaikki tarjoavat ylpeänä samaa: ammattitaitoa, parasta palvelua ja laatua, johon voi luottaa. Kun asioit meillä, saat tyytyväisen mielen kaupan päälle. Nyt hereillä! Kun olemme ilmoittaneet, että nyt on duunia tarjolla, pistä ihmeessä hakemusta tulemaan. Jos vapaita vakansseja ei ole, käy taas pian katsastamassa tilanne.

Siinä on järkeä, sillä meille kannattaa tulla hommiin.

B2B-Myyjä Turkuun

Miltä kuulostaisi oma asiakassalkku, sopivasti vapautta ja vastuuta? Me emme purista sinua muottiin, vaan annamme mahdollisuuden tehdä myyntiä omalla persoonallasi. VTR-Workwear Center on kymmenessä eri kaupungissa toimiva työvaateketju. Myymme alamme huippubrändejä mm. Blåkläder, Petzl, Jalas sekä Tegera.

Liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti, ja siksi haemme jälleen vahvistusta konseptiimme joka todella rokkaa! Olemme ylpeitä ja innostuneita tekemisemme laadusta, ja haluamme sinut mukaan osaksi kasvutarinaamme. Työssäsi pääset tapaamaan asiakkaitasi ja hyödyntämään myyntitaitojasi.

Etsimme hyvällä asenteella varustettua, myyntihenkistä tuloksentekijää. Tunneälykkyys sekä kyky clousata kauppoja ovat avaimia menestykseen. Ymmärrät asiakkaidemme tarpeita ja osaat ratkaista niitä molempia osapuolia hyödyttävällä tavalla. Tiedät, kuinka pitkiä asiakassuhteita huolletaan ja uusasiakashankinnassa jaksat olla pitkäjänteinen.  Asiakaskunnan analysointi ja tekemisen jatkuva parantaminen tekee työtehtävästä mielenkiintoisen myös pidemmällä aikavälillä.

Perehdytämme myyjämme tuotteisiimme ja palvelumalliimme, mutta tämän jälkeen luotamme, että sinulla on rohkeutta tarttua puhelimeen ja laittaa langat laulamaan. Työkaverit ja ketju tukevat sinua tässä tehtävässäsi.

Odotamme sinulta:

  • Oma-aloitteisuutta
  • Halua menestyä myynnissä.
  • Asiakassuhdetaitoja.

Tarjoamme sinulle:

  • Työkavereiden ja ketjun taustatuen.
  • Laadukkaat tuotteet.
  • Hyvät työkalut onnistumiseen.
  • Joustavat työajat arkisin 7-17 välillä.

Mikäli ilmoituksemme sai sinut täyteen näyttöhaluja, laita hakemusta tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Mikko Salonen puh:050 556 9911 Hakemukset ja CV osoitteeseen mikko.salonen@vtr-workwear.fi

lähetä hakemus
Haemme Myymäläpäällikköä Ouluun

VTR-Workwear Center on täyden palvelun työvaateketju. Toimimme jo kymmenessä Suomen kaupungissa. Myymme alamme huippubrändejä mm. Blåkläder, Petzl, Sievi, Jalas sekä Tegera.

Haluatko saada johdettavaksesi konseptin joka todella rokkaa! Haemme Oulun VTR-Workwear Centeriin myymäläpäällikköä. Tässä tehtävässä pärjäät parhaiten, jos olet yrittäjähenkinen, energinen ja asiakaslähtöinen. Voit johtaa tyylilläsi, mutta positiivisuus ja tulosnälkä ovat menestyksesi kulmakiviä. Oulussa sinua odottaa itseohjautuva, asiantunteva ja mukava myyntitiimi.

Homma menee seuraavasti: Vastaat myymälän toiminnasta ja sinulla on myös asiakassalkku hoidettavana. Pidät huolen siitä, että valikoima, esillepanot ja tuotteiden täyttöaste ovat viimeisen päälle. Yritysmyynti on isossa roolissa, ja toivommekin että ymmärrät B2B-myynnin lainalaisuudet. Esimiehenä pidät huolen, että alaistesi palveluasenne pysyy timanttisena ja langat laulavat asiakkaidemme suuntaan.

Vaadimme paljon, mutta meillä huomioidaan myös onnistumiset asiaankuuluvalla tavalla. Perehdytyksemme antaa sinulle valmiudet hoitaa tehtävääsi menestyksekkäästi. On tärkeää, että osaat hoitaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, analysoida asiakaskuntaa ja löytää ratkaisuja vahvaan kasvuun.

Käy katsomassa rekrytointiin liittyvät videot osoitteesta www.vtr-workwearcenter.fi/rekry. Kysymyksiisi vastailee Charlotta Uusimäki puh. 050 440 7748 email:charlotta.uusimaki@vtr-workwear.fi. Hakemuksen voit laittaa samaan osoitteeseen 30.11.mennessä. 

Jos koet, että nyt on näytön paikka, älä epäröi tarttua tilaisuuteen. Hakemuksia käymme jo hakuaikana, sopivan kandidaatin osuessa kohdalle emme aikaile.

Lähetä hakemus