Vain pehmeitä paketteja kiitos!

Meillä joulutähti väännetään piikkilangasta, mutta paketit ovat pehmeitä.

On se aika vuodesta, kun pohditaan mitä joululahjoja ostaisin läheisilleni? Jos meiltä kysytään, paras joululahja on antaa työntekijöillesi mukavampia työskentelyolosuhteita uusien työvaatteiden muodossa. Voisiko ratkaisuja löytyä myös arkisempaan pukeutumiseen? Vastaus on ehdottomasti kyllä! Faktahan on se, että meiltä löytyy vaatteita myös siviilipuolelle. Näissä laatu, tyylikkyys ja toiminnallisuus paiskaavat sopuisasti kättä.

Kun paketoit tuotteitamme lahjaksi, tiedät että nyt ei olla antamassa tehotuotettua pintamuotia, vaan vastuullisella ja kestävällä tavalla valmistettua laatutavaraa. Nämä tuotteet on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita. Jos lahjan saaja harrastaa retkeilyä, ulkoilua, laskettelua, tai mitä tahansa aktiviteettia jossa ollaan säiden armoilla, parempaa ratkaisua kuin Blåkläderin tuotteet on vaikea keksiä. VTR Workwear Centerit palvelevat jo 10 paikkakunnalla. Mikä parasta, meillä ei tarvitse tunkea ruuhkaan vaan hommat hoituvat suoraviivaisesti ja nopeasti. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme kahvit asiantuntemuksemme lisäksi.

Tässä muutamia tärppejä pehmeisiin paketteihin. Tervetuloa jouluostoksille!

Naisten ja miesten hybridipaita

Tämä hupullinen paita on täydellinen allround -vaate, jota voidaan käyttää niin takkina kuin paitana, riippuen tilanteesta. Paidassa on topattu etuosa. Vuoriton. Sopii hyvin yrityksen profilointiin. 100% polyesteri, piké fleece, harjattu sisäpuoli, 260 g/m²

LUE LISÄÄ: MIESTEN HYBRIDIPAITA

LUE LISÄÄ: NAISTEN HYBRIDIPAITA


3D-printtihuppari

Trendikäs ja mukavan lämmin huppari, joka sopii niin työhön kuin vapaa-ajalle. Hupparissa on vetoketjullinen puhelintasku, jossa reiät kuulokkeille. Silmiinosuva 3D printti edessä, jossa lukee ”Blåkläder”, osoittaa, että sinulla on sydän oikeassa paikassa työvaatteiden suhteen.

LUE LISÄÄ 3D-PRINTTIHUPPARISTA


Merinovilla alusvaatekerrasto

Tämä lämmittävä kerrasto pitää sinut lämpimänä ja kuivana kylmissä olosuhteissa. Lämmittävät paneelit hartioilla, hihoissa, selässä ja kyljissä. Aluspaita on valmistettu 100% merinovillasta, joka eristää, sitoo sekä kuljettaa kosteutta pois keholta niin, että pysyt lämpimänä ja kuivana. Suositeltu käyttölämpötila -5°C ja -30°C välillä.

LUE LISÄÄ/MIESTEN KERRASTO

LUE LISÄÄ/NAISTEN KERRASTO

 


Heijastava pipo

Neulottu pipo, jossa on kudottuna myös heijastavaa lankaa lisäämään näkyvyyttä. Neulotut heijastinraidat takaavat, että näyt joka suuntaan.

LUE TUOTTEESTA LISÄÄ.


Tervetuloa VTR-Workwear Centerille – täyden palvelun työvaateketjuun!