Painatus ja brodeeraus

Toimivaa markkinointia!

Siirtokuvat ja brodeeraus

Siirtokuvat

Mitä olisikaan esimerkiksi jalkapallojoukkue tai moottoripyöräkerho ilman omaa tunnuslogoa? Työvaatteiden painatus on helppo ja kustannustehokas markkinointikeino sekä yhtenäistää yrityksen ilmeen.

Palvelumallimme perustuu helppouteen. Räätälöimme asiakkaan tarpeisiin vastaavan valikoiman työvaatteista, autamme siirtokuvien ja brodeerausten suunnittelussa. Kaikissa myymälöissämme on painokoneet, joissa logon painatus onnistuu jatkossa vaikka odottaessa.

Käytämme lämmöllä kiinnitettäviä siirtokuvia joissa on tarkat reunat ja terävät kuviot. Siirtokuvat kestävät erinomaisesti pesua. Hinnat määräytyvät logon koon ja värien määrän mukaan. Uusien siirtokuvien tilauserän toimitusaika on noin yksi viikko.

Mikäli tarvitset apua suunnittelussa ja ideoinnissa, ota yhteyttä lähimpään VTR-myymälääsi. Löydämme yhdessä juuri sinulle parhaan ratkaisun!

 

Kysy lisää myymälöistämme!

TOIMI NÄIN:

  1. Toimita meille vektoroitu .eps tai .pdf -tiedosto.
  2. Ilmoita logon värit PMS-numeroilla.
  3. Ilmoita haluamasi siirtokuvan koko.
  4. Ilmoita paikka vaatteessa, johon haluat siirtokuvan laittaa.

Ota yhteyttä!

Brodeeraukset

Brodeeraus on painatusta perinteisempi vaihtoehto ja se sopii hyvin esimerkiksi nimikirjainten ja tekstien tekemiseen. Brodeeraus on painatusta jäykempi tuntumalta ja suosittelemmekin aina suurempien kuvien ja logojen tekemistä painatuksella. Brodeerauksella usein nimikoidaan vaatteita henkilöstön tunnistamiseksi.

Brodeeraushintaa on hankalampaa määritellä tarkasti etukäteen, sillä hinta määräytyy aina tikkimäärän mukaan. Ota yhteys sinua lähimpään VTR-myymälään, kerro ideasi niin löydämme yhdessä juuri sinulle parhaan ratkaisun!