Lähde sinäkin oikeisiin töihin!

Niitä tehdään oikeassa paikassa. Sellaisessa, johon lähtee herätyskellon säestämänä ilman ärräpäitä. VTR on juuri sitä mitä etsit: työvaateketju, jossa on hyvä paiskia hommia.
HAEMME MYYJÄÄ HELSINGIN KONALAAN!

Olemme jo kymmenessä eri kaupungissa toimiva työvaateketju. Myymme alamme huippubrändejä mm. Blåkläder, Petzl, Jalas, Sievi sekä Tegera. Liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti, ja siksi haemme vahvistusta konseptiimme joka todella rokkaa! Olemme ylpeitä ja innostuneita tekemisemme laadusta, ja haluamme sinut mukaan osaksi kasvutarinaamme.

VTR-Workwear Center hakee myyjää Konalan myymälään Helsingissä. Tehtäväsi on mm. päivittäinen asiakaspalvelu, myymälän esillepanoista ja siisteydestä vastaaminen, myynnin avustavat tehtävät sekä muut myymälän rutiineihin kuuluvat tehtävät.

Olet energinen, positiivinen ja palveluasenteesi pysyy timanttisena tiukassakin paikassa. Asiantuntemus tuotteistamme ja palvelumallistamme tulevat olemaan tärkeässä roolissa, ja tähän olemme valmiita antamaan myös kattavan perehdytyksen. Asenne ja kyky tarttua toimeen ovat tärkeimmät kriteerimme. Meiltä löytyy koulutusosaaminen rakentaa sinusta alamme rautainen ammattilainen.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Myymälämme palvele arkisin klo. 7-17 välillä. Panostasi palkitsemme niin kuukausipalkalla, kuin erillisellä bonus-järjestelmälläkin.

Odotamme sinulta:

  • Oma-aloitteisuutta ja uskallusta heittäytyä.
  • Nälkää menestyä ja kehittyä.
  • Tahtoa välittää asiakkaasta ja rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia.

Tarjoamme sinulle:

– Meillä asiakas tapaa päätöksentekijän, eli sinut. Sinulla siis mahdollisuus olla rakentamassa ratkaisumyyntiä. Meillä olet asiantuntija ja sinulla on avaimet viedä kauppa maaliin ja tehdä päätökset.

  • Työkavereiden ja ketjun taustatuen.
  • Laadukkaat tuotteet.
  • Hyvät työkalut onnistumiseen.

Mikäli ilmoituksemme sai sinut täyteen näyttöhaluja, laita hakemusta tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Jani Moisander 050 579 2719 Hakemuksen ja CV:n voit laittaa 25.4. mennessä osoitteeseen: jani.moisander@vtr-workwear.fi