Mattokeisari

VTR-Workwear Centerit tekevät yhteistyötä Mattokeisari Oy:n kanssa. VTR myymälän kautta saat täyden palvelun vaatehuoltoa. Vaatteiden peseminen ja huolto lisäävät vaatteen elinkaarta ja puhdas, ehjä vaate vahvistaa yrityksesi imagoa. Pesulapalvelut on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi.

Kun puhumme täyden palvelun työvaatehuollosta, sisältää se silloin kaikki tarpeelliset palvelut: Mattokeisari Oy toimittaa tarvittaessa lokerokaapit yrityksenne tiloihin. Mattokeisari Oy noutaa ja palauttaa vaatteita sopimuksen mukaan joko viikoittain tai vuoroviikoin. Mattokeisari Oy:n työntekijä lokeroi vaatteet ja siistii vaatepisteen. Pesut suoritetaan vaatteille niiden vaatimalla pesuohjelmalla, mikä puolestaan pidentää vaatteen elinikää. Pesulassa vaatteet tarkastetaan, taskut tyhjennetään ja korjauksia tehdään yhdessä sovitun käytännön mukaisesti. 

Tilauskanava toimii saumattomasti Mattokeisari Oy:n kanssa. Vaatetilaus toimitetaan suoraan pesulaan, josta se toimitetaan oikeaan lokeroon asiakkaalle.

Palvelu sallii myös minkä tahansa vaatteiden ostamisen ja pesuun laittamisen kesken sopimuskauden. Vaikka kyseessä olisi yksittäinen pesu. Mattokeisari Oy ohjeistaa selkeästi, miten uusia vaatteita voi lähettää pesuun.

Kaikki pesut suoritetaan Mattokeisari Oy:n pesulassa Vaasan Suvilahdessa. Alihankkijoita ei käytetä pesulapalvelun tuottamisessa.

Palvelumme eroaa perinteisestä työvaatehuollosta siten, että emme veloita jatkuvaa kulua vaatteesta, pestiin sitä tai ei. Me myymme tai vuokraamme työvaatteen, ja asiakas saa itse päättää, miten usein vaate lähtee pesuun. Vain pesuun lähetetyistä vaatteista laskutetaan maksu.

Tämä tekee työvaatehuoltosopimuksesta perinteisiä sopimuksia joustavamman ja edullisemman. Jos pesuja suoritetaan vähemmän tai joskus enemmän, seuraa sopimuksen kulut toteutunutta pesufrekvenssiä.

Toivomme, että kiinnostuitte palvelustamme. Viedään yhdessä työvaatehuoltonne 2020-luvulle. Ansaitsette markkinoiden parhaat työvaatteet ja parhaan työvaatehuollon

Mattokeisari Oy:n toimitusjohtaja Roope Mäkinen.

Palvelukuvaus

  1. VTR Workwear Center hoitaa sovitukset ja tekee tarjouksen työvaatemallistosta.
  2. VTR luo tilauskanavan, eli verkkokaupan, jonka kautta vaatteet voi tilata logoineen. Tilaukset voi tehdä myös sähköpostitse tai puhelimitse. Vaatteen voi ostaa tai vuokrata.
  3. Seuraavaksi solmitaan työvaatehuoltosopimus ilman määräaikaa. Haluamme ansaita luottamuksenne avoimella ja reilulla palvelulla.
  4. Mattokeisari Oy: noutaa likapyykin, ja tuo puhtaat vaatteet niille tarkoitettuun lokerikkoon.

 

Lisätietoja pesulapalveluista saat alueesi VTR-myymälöiltä tai sähköpostilla: info@vtr-workwear.fi