BLÅKLÄDERIN UUSI KENKÄMALLISTO

Blåkläderin uusi kenkämallisto on saatavilla kaikissa VTR:n myymälöissä tänä syksynä. Turvalliset, hengittävät ja tukevat kengät on kehitetty yhteistyössä ortopedisen Camp Pro-klinikan kanssa. Loistava hinta/laatusuhde takaa varman kenkävalinnan. Tervetuloa tutustumaan!

2449 TURVASANDAALI

Uusi ELITE-malliston avoin sandaalimalli tarjoaa hyvät turvallisuusominaisuudet. Sisäpohja on tehty anatomisesti pehmeästä PU/Tekstiili-materiaalista, joka sitoo hyvin kosteutta ja estää pahaa hajua muodostumasta, mikä tekee kengästä erinomaisen hyvän sisätyöhön ja ulkotyöhön kesäaikaan. Sandaali on helppo avata ja sulkea tarrakiinnityksen ansiosta. Sandaalissa on alumiininen varvassuoja ja pehmeä iskuja vaimentava pohjallinen.

2452 TURVAKENKÄ

Uusi ELITE-malliston varrellinen turvakenkä tarjoaa korkeaa laatua, mukavuutta, äärimmäisen hyvän kestävyyden ja ennen kaikkea turvallisuuden. Anatomisesti pehmustettu nilkkaosa tuo tarvittavaa vakautta ja mukavuutta, kun taas alumiininen varvassuoja, tekstiilinen naulaanastumissuoja ja ylimääräinen TPU-suojattu varvas- ja kantapääosio lisäävät turvallisuutta. Heijastavat yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttä hämärässä ja pimeässä. Kengän pohjallinen on pehmeää PU-materiaalia, joka sitoo hyvin kosteutta. Antiodour -ominaisuuden ja hyvän hengittävyyden ansiosta kengät pysyvät käytössä miellyttävän kuivina ja raikkaina.

2450 TURVAKENKÄ

Uusi ELITE-malliston kestävä ja suorituskykyinen varreton turvakenkä, joka on valmistettu erittäin kestävästä luonnonnahasta. Se suojaa jalkaa parhaalla mahdollisella tavalla alumiinisen varvassuojan, pehmeän iskuja vaimentavan pohjallisen sekä varsi- ja kantaosan ylimääräisen TPU-suojan ansiosta. Heijastavat yksityiskohdat kengän sivussa ja kantapäässä lisäävät näkyvyyttä hämärässä ja pimeässä. Kengän pohjallinen on pehmeää PU-materiaalia, joka sitoo hyvin kosteutta. Antiodour -ominaisuuden ja hyvän hengittävyyden ansiosta kengät pysyvät käytössä miellyttävän kuivina ja raikkaina.

2433 TURVAKENKÄ

Tämä klassisen näköinen, varreton turvakenkä on osa uutta RETRO-mallistoa. Monipuolinen, kestävä ja mukava kenkä, joka soveltuu erityisen hyvin ulkokäyttöön. Kengän pohjallinen on valmistettu anatomisesti pehmeästä PU/Tekstiili-materiaalista, joka sitoo hyvin kosteutta ja estää pahaa hajua muodostumasta. Kengässä on alumiininen varvassuoja ja teräksinen naulaanastumissuoja, jotka takaavat korkeatasoisen turvallisuuden.

2434 TURVAKENKÄ

Tämä tyylikäs, klassisen näköinen, varrellinen turvakenkä on osa uutta RETRO-mallistoa. Kengässä on alumiininen varvassuoja ja teräksinen naulaanastumissuoja, jotka takaavat korkeatasoisen turvallisuuden jaloille haastavissakin työtehtävissä. Kengän pohjallinen on valmistettu anatomisesti pehmeästä PU/Tekstiili-materiaalista, joka sitoo hyvin kosteutta ja estää pahaa hajua muodostumasta.