Asiakastarina: Escarmat Oy

VTR-Workwear Center valikoitui Escarmat Oy:n työvaatetoimittajaksi. Esille nousivat tutut vahvuudet: Hyvät tuotteet ja joustava palveluasenne.

Escarmat Oy on vuodesta 1994 asti toiminut täyden palvelun automaatiotalo, joka tarjoaa eri teollisuuden toimialoille joustavaa ja luotettavaa keskusvalmistusta. Työntekijöitä yrityksessä työskentelee noin sata. Escarmat Oy:n sijaitsee Mustasaaren kunnassa, Vaasan kupeessa. Kun yritys päätti vuonna 2019 satsata uusiin työvaatteisiin, heillä oli käytössään vielä vuokratyövaatteet. ”Irtisanomisaika sopimukselle oli pitkä, joten meillä oli paljon aikaa miettiä millaiset vaatteet haluamme”, kertoo yrityksen johdon assistentti Minna-Leena Kniivilä.

VTR-Workwear Center antoi yhdelle työntekijällemme vaatteita testattaviksi, ja hänen positiivisen mielipiteensä jälkeen lähdimme miettimään vaatevalikoimaa. Kun valikoima oli päätetty, järjestimme sovitukset Escarmatin tiloissa. Tämä helpotti hankintaprosessia huomattavasti. Vaatetoimituksen lähestyessä meille toimitettiin työvaatekaapit ennalta sovittuun paikkaan, ja myös vaatteet toimitettiin valmiiksi kaappeihin niiden saavuttua.

Hankinnat sujuivat kaikkiaan tosi hyvin. Meidät pidettiin hienosti ajan tasalla, eikä meidän tarvinnut huolehtia oikeastaan mistään, vaan VTR ja Mattokeisarit Oy hoitivat koko prosessin hyvin. Suurin osa työskentelee tavallisissa sisäolosuhteissa, jolloin työvaatteilta vaaditaan oikeastaan vain mukavuutta ja kestävyyttä. Vaatteiden asiallinen ulkonäkö on myös tärkeää sekä työnantajalle että työntekijälle. Työntekijät pitivät tärkeänä vaatteiden siistiä ulkonäköä, eli vaatteiden toivottiin olevan sellaiset, joilla kehtaa tarvittaessa piipahtaa asioilla. Tämän perusteella vaatteiden väriksi valikoitui tyylikäs musta.

VTR-Workewear Center valittiin toimittajaksi  siksi, että he sattuivat olemaan meihin yhteydessä oikeaan aikaan. Olimme miettineet työvaatteiden vaihtamista toisiin, ja he toivat aktiivisesti omia hyviä tuotteitaan esille. Lisäksi pidimme VTR:n tyylistä esitellä tuotteitaan ja palveluitaan, se oli ammattimaista ja luotettavaa, ja itse vaatteet vakuuttivat mukavuudellaan. Toki pääroolissa oli myös työvaatteiden kustannuslaskelmat. Verrattuna aikaisempaan, VTR:n työvaatteet yhdistettynä pesulapalveluun oli edullisempi ratkaisu. Palaute työvaatteista on ollut hyvää ja positiivista. Vaatteita on kehuttu todella mukaviksi pitää. Henkilökunta vaikuttaakin hyvin tyytyväiseltä valittuihin vaatteisiin.

Parasta on varmaankin se, että myös asiakaspalvelu VTR:n puolelta on todella hyvää. On jouduttu tekemään todella nopealla aikataululla  hankintoja, ja VTR-Workwear Center on aina auttanut meitä. Ei ole minkäänlaista kynnystä ottaa heihin yhteyttä, vaan sieltä voi aina kysyä apua. Toki paikallisuus on meille myös tärkeää, eli on hienoa että työntekijämme voivat käydä myös liikkeessä sovittamassa, jos tarvitsee hankkia jotakin uutta.

 

Tarvitsetko sinä oikean kumppanin hoitamaan työvaateasiat kuntoon? Ota yhteyttä – me hoidamme!