Asiakkaamme kertovat: Kiffel Oy

Jenni Parpala on nuori yrittäjä. Tinkimätön mutta ihmisläheinen. Tämä näkyi myös työvaatteiden hankinnassa. Työvaatteiden laatu on osoitus arvostuksesta työntekijöitä kohtaan.
SIIVOUSTYÖ VAATII KUNNON TYÖVAATTEET

Jenni Parpala on Saariselältä lähtöisin oleva yrittäjä, joka pyörittää Vaasassa kahta yritystä. Kiffel Oy on siivousalan yritys joka tekee yritys- ja kotisiivouksia. Yritys on perustettu 2014 ja työllistää jo 13 työntekijää. Jennin toinen yritys on Pyykkitupa Oy, joka pesee kodin ja yrityspuolen tekstiilejä ja mattoja. 

 ”Työntekijät siivoavat ja pesevät mattoja, joten työ on vaativaa ja hikistä. Tämän vuoksi työntekijät tarvitsevat hengittäviä vaatteita. VTR:n kanssa yhteistyö on toiminut aina hyvin ja VTR:ltä voi hakea työvaatteita myös kokeiluun. Tilauksen jälkeen vaatteet toimitetaan logopainatuksin todella nopeasti. Ostamme työvaatteita tarpeen mukaan, ja siksi on myös tärkeää, että vaatteita on saatavilla silloin kun niitä tarvitsemme.” 

VTR:n sijainti ja palvelu keräävät myös kiitosta. Vaatteiden kestävyys ja elinkaari on pitänyt työvaatekustannukset kohtuullisena ja työ ei ole keskeytynyt huonoihin työvaateratkaisuihin.

”VTR on tuttu ja lähellä. Asiakaspalvelu toimii erittäin hyvin. Blåkläderin työvaatteista täytyy sanoa, että en muista milloin viimeksi olisi mitään mennyt rikki, saumat alkaneet rispaantua tms. Muutenhan työvaatteet ovat kovalla koetuksella, koska siivouksessa käytetään kloriittia. Blåkläderin vaatteet pysyvät pitkään jämäkkänä, eivätkä mene pesussa huonoksi.

VTR:n toiminnassa parasta on palvelu, ymmärretään yrittäjää, ja toimitus on nopea kun työvaatteita pitää saada nopeasti.” 

Tarvitsetko sinä oikean kumppanin hoitamaan työvaateasiat kuntoon? Ota yhteyttä – me hoidamme!