Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Projekti Joutsenmökki

VTR-Workwear Center on mukana tukemassa Joutsenmerkityn mökin rakentamista Lokalahdelle. Ympäristöasiat ovat tärkeitä VTR:lle ja Blåkläderille, joten kaikki projektissa mukana olevat ovat luonnollisesti innoissaan.

Ympäristön kannalta on hienoa, että nyt rakennetaan Joutsenmerkittyjä taloja. Joutsenmerkin kriteerit edellyttävät talolta energiatehokkuutta, ympäristön ja terveyden kannalta parhaita rakennustuotteita, hyvää sisäilmaa ja laadukasta rakentamista. Joutsenmerkitty talo on ympäristöystävällinen valinta.

Tutustu lisää osoitteessa www.joutsenmokki.fi

Turun myymälä ja Keittiömaailma

VTR-Workwear Center Turku ja Keittiömaailman kaksi Turun myymälää (Kalustekatu ja Satakunnantie) tekevät yhteistyötä tarjotakseen laadukkaat tuotteet loistavalla palvelulla. Toimijat haluavat tarjota markkinoiden parhaat ratkaisut asiakkailleen sekä keittiöiden että vaatetuksen osalta.

Laitetaan keittiöt kuntoon laadukkailla vaatteilla.

Keittiömaailma
Satakunnantie 162
20320 Turku
Puh. 040-756 0069

Keittiömaailma
Kalustekatu 1
20320 Turku
Puh. 040-756 0069

www.keittiomaailma.fi

VTR-Workwear Center iloitsee Baltic Yachtsin menestyksestä!

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Baltic Yachts on kahminut toistamiseen purjeveneiden arvostetuimpia palkintoja. 108-jalkainen WinWin –purjevene voitti Boat International Median järjestämissä kilpailuissa kolmessa eri kategoriassa: vuoden paras design sekä ulkoisesti että sisustukselta ja lisäksi parhaan purjeveneen palkinnon sekä 30-metristen että 25-40 metristen luokassa. Viime vuonna Baltic Yachts menestyi myös näissä kategorioissa, voittaen samat palkinnot Inukshuk-veneellään. WinWin –purjevene on menestynyt myös kansainvälisissä purjehduskilpailuissa tänä vuonna.

Baltic Yachts on vuonna 1973 perustettu pietarsaarelainen yritys, joka valmistaa huippulaadukkaita ja räätälöityjä purjeveneitä ainoastaan parhaimmista materiaaleista. Yrityksen työntekijät ovat alansa huippuammattilaisia, joten he pystyvät toteuttamaan asiakkaiden unelmien mukaisia purjeveneitä. Alusta asti Baltic Yachtsin tavoitteena on ollut kehitellä ja rakentaa nopeampia, vahvempia ja kevyempiä purjeveneitä.

Veneenrakentajien ammattitaitoa tukevat laadukkaat työvaatteet, jotka tekevät työskentelystä mukavampaa ja tehokkaampaa. Olemme ylpeitä siitä, että VTR-Workwear Center on saanut kunnian toimia Baltic Yachtsin työvaatteiden toimittajana jo vuosien ajan.

 

Onnea ja menestystä Baltic Yachts!

www.balticyachts.fi