VTR-Workwear Center

VTR-Workwear Center Oy

– asiantuntevaa työvaatepalvelua jo yli 10 vuotta!

VTR-Workwear Center Oy on työvaatteiden myyntiin erikoistunut yritys. Toimintamme on aloitettu vuonna 2007. VTR-ketjuun kuuluu jo 9 työvaatemyymälää: Helsingissä Konalassa sekä Herttoniemessä, Turussa, Kokkolassa, Jyväskylässä, Oulussa, Vaasassa, Lappeenrannassa sekä viimeisimpänä avattu myymälä Kuopiossa. Toimitamme työvaatteita koko Suomen alueelle, kaiken kokoisille yrityksille ja myymälöissämme on kuluttajienkin helppo asioida. Tarjoamme lisäksi mahdollisuutta tilata työvaatteet räätälöidyn verkkokaupan kautta vaikka kotiovellesi.

 

Arvostamme asiakkaitamme ja pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Asiantunteva henkilöluntamme auttaa kaikkiin työvaatteisiin liittyvissä kysymyksissä ja opastaa oikeiden työvaatteiden valinnassa. Tunnemme työvaatteisiin ja työturvallisuuteen liittyvät normit ja säädökset, joten voit olla varma, että tarjoamme juuri oikeat työvaatteet tarvitsemaasi työhön. Kartoitamme tarvittaessa koko yrityksesi työvaatetarpeet paikanpäällä.

Edustamme pääasiassa ruotsalaista työasu- ja tarvikevalmistajaa Blåkläderiä. Valikoimastamme löytyy myös Petzlin ja Peltorin henkilösuojaimia ja -tarvikkeita sekä Sievin turvajalkineita. Myymälöistämme löydät aina laajan valikoiman tuotteita heti hyllystä useassa eri värivaihtoehdossa sekä eri mitoitukset. Avullamme löydät varmasti oikean kokoiset ja istuvat työvaatteet.

Kaikissa myymälöissämme on korkealaatuiset lämpöprässit, joilla siirtokuvien kiinnitys onnistuu vaatteisiin jopa odottaessa. Autamme mielellämme logojen sijoittelussa ja yhtenäisen yritysilmeen luomisessa.

Tervetuloa kahville!

charlotta_aleksi_elisa_uusi18
vtr-kollaasi2
VTR_lappeenranta_myymala_327x248