3-kerrosperiaate

sovita pukeutuminen sään ja työtahdin mukaan!

Kylmällä säällä on erittäin tärkeää pukeutua oikein. Kerrospukeutuminen mahdollistaa lämmön säätelyn
vaatteita vähentämällä tai lisäämällä. Sovita työvaatteet sään ja työtahdin mukaan.

Kerros 1 Kerros 2 Kerros 3

Kerros 1 -kerrastot siirtää kosteutta ja lämmittää

Siirtää kosteutta pois iholta ja myös tarvittaessa lämmittää. Villa myös tasoittaa tehokkaasti lämpötiloja. Se lämmittää kylmällä ja viilentää, kun kehon lämpötila kohoaa. Blåkläderin kerrastoja on saatavilla 100% merinovillalla eri lämpötiloihin ja kaikkiin vuodenaikoihin XLIGHT, WARM ja XWARM sekä naisten malli WARM. Merinovillan kuidut ovat pidempiä kuin tavallisen villan ja siksi se onkin erittäin pehmeää ja ei kutita. Villa pesee myös jossain määrin itse itsensä ja se on luonnollisesti antibakteerista eli pysyy raikkaana pidempään.

Kerros 2 -lämmittävä välikerros

Lämmittää ja samalla siirtää kosteutta edelleen uloimpiin kerroksiin. Lämpötilan laskiessa välikerros torjuu kylmää. Jos on kuuma, voi välikerroksen riisua. Välikerrokseksi sopii hyvin fleece, pilépusero tai erityisesti välikerrokseksi suunnitellut lämpöpuserot.

Kerros 3 -suojaa sateelta ja tuulelta

Suojaa kylmältä, sateelta ja tuulelta. Hengittävä pintakerros päästää alta tulevan kosteuden ulkopinnalle, josta se haihtuu. Pinta on veden- ja tuulenpitävää sekä saumat on teipattu, jotta vesi ei pääse saumoistakaan vaatteen sisään. Blåkläderin kuorimateriaalit ovat erittäin pitkälle kehitettyjä ja siksi myös pehmeitä ja joustavia, mikä lisää mukavuutta.

Kerros 1 -kerrastot

Naisten kerrastot

Kerros 2 -lämmittävät välikerrokset

Naisten lämmittävät kerrokset

Kerros 3 -suojaa tuulelta ja sateelta

Naisten mallit

    Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

    Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä