X1900 Highvis riipputaskuhousut

19941330
Kestävät ja toiminnalliset riipputaskuhousut kapenevilla lahkeilla. Kangas on vettä ja likaa hylkivää ja ripstop kudonnan ansiosta erittäin kestävää repeämiä vastaan. Housuissa on joustavaa kangasta haaroissa, polvissa ja pohkeissa parantamaan liikkuvuutta. Ylhäältä täytettävät polvisuojataskut ovat CORDURA®-stretch kangasta ja joustavaa kangasta on myös polvisuojien yläpuolella liikkuvuuden lisäämiseksi. Sertifioitu EN ISO 20471 luokka 1.
Värit:

8933 Mariininsininen/Huomio keltainen,9933 Musta/Huomio keltainen

Materiaalit:

1330 60% puuvilla, 40% polyesteri, ripstop 250 g/m²

Koot:

C46-C64, C146-C156, D92-D128

Ominaisuudet
Toiminnallisuus Joustavaa kangasta haaroissa, pohkeissa ja polvisuojataskuissa.
Yksityiskohdat Metallivetoketjulla suljettava sepalus. Leveät vyölenkit takana ja sivuilla. Sivuilla kaksi napillista lenkkiä vasaranpidikettä varten. Metalliset napit. Napillinen puukonpidike. D-rengas vyötäröllä. Lahkeissa kolminkertaiset sisäsaumat. Vahvistettu haarasauma.
Taskut Paljetakatasku. Tarralla suljettava läpällinen paljereisitasku ja verkkokankainen puhelintasku sisäpuolella. Vetoketjullinen reisitasku. Sivutaskut. Polvisuojataskut - ylhäältä avattavat ja tarralla suljettava läppä. Joustava kangas ulko- ja sisäpuolella parantaa istuvuutta. Riipputaskut - erikoisleveät, joissa työkalulenkit ja lisälokerot työkaluille. Vetoketjut, joilla riipputaskut voi kiinnittää etu- ja takareunasta. Vahvistettu mittatasku, jossa puukonpidike ja kynätasku.
Vahvike Cordura® 1000 -vahvistetut riipputaskut, takataskut ja mittatasku. CORDURA®-stretch-vahvistetut polvisuojataskut.
Heijastin 60 mm leveät heijastimet. Heijastimet lahkeiden ympärillä.
Lisäominaisuudet Kiristysnauhoilla säädettävät lahkeensuut CORDURA®-vahvikkein.
Sertifiointi EN ISO 20471, luokka 1. Yhdistelmä sertifiointi W.

    Ota yhteyttä!

    Tällä lomakkeella voit kysyä lisäinfoa, pyytää ilmaista kartoituskäyntiä tai ihan vain lähettää lämpimiä terveisiä!
    Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä