Oikean kumppanin kanssa kaikki on helpompaa.

 

Työvaatehankintojen tekeminen sujuu parhaiten silloin kun toimittajana on asiansa osaava, luotettava kumppani. Meillä saatavuus on kunnossa ja valikoimaa riittää. Myymälämme palvelevat niin yksittäisiä kuluttajia kuin yrityksiäkin. Mutta kuinka päästä alkuun?

Kaikki lähtee tarpeista. Oletko miettinyt millaiseen työhön työvaatteita ollaan hankkimassa? Olosuhteet määrittelevät paljon, mutta pohdittavaksi tulee myös työturvallisuuteen ja suojaukseen liittyviä kysymyksiä. Osa turvallisuusnäkökohdista on sellaisia, joiden toteutumista valvotaan myös työturvallisuuslain nojalla. Työntekijällä ei välttämättä ole tietoa, millaisia ominaisuuksia työvaatteilta edellytetään. 

Tässä vaiheessa kumppani, joka ymmärtää yrityksen tarpeet, on kultaakin kalliimpi. Työntekijä voi huoletta käydä hakemassa täydennystä varustukseen, kun ominaisuudet ja vaatimukset on yhdessä kartoitettu. Työvaatteiden hankkiminen pieneen yritykseen saattaa olla vielä helppoa, mutta jos työntekijöitä on kymmeniä, ratkaistavia ongelmia on paljon. Kuinka järjestän sovituksen kaikille työntekijöille? Miten huomioin erityistarpeet ja pidän nämä mielessä jatkohankintoja ajatellen? Mielestämme jokaisen yrityksen tulisi saada keskittyä tärkeimpään, eli ydintoimintojensa pyörittämiseen. Anna meidän hoitaa työvaatteet ja keskity itse olennaiseen!

Työvaatteiden laatu, toiminnallisuus ja design ovat tuotteidemme valmistuksen kulmakiviä. Työvaatteemme eivät pelkästään toimi hyvin, vaan näyttävät myös hyvältä. Oletko miettinyt miten työvaatteet voisivat viedä yrityksesi brändiä eteenpäin? Meidän kauttamme on mahdollista yksilöidä vaatteet vastaamaan yrityksesi visuaalista ilmettä. Painopalvelumme mahdollistaa logojen ja sloganeiden printtaamisen suoraan työvaatteeseen. Kun tämä yhdistetään hankintaprosessiin, säästyy myös aikaa ja rahaa. Mikäli työntekijäsi matkustavat eri puolella Suomea, logot voidaan tilata matkan varrella oleviin VTR-myymälöihin. Tällöin työvaatteita on saatavilla myös akuuteissa tilanteissa. Painatukset hoituvat nopeasti paikan päällä. Katso lähin myymäläsi tästä. 

 

Katso kuinka asiakkaamme ovat kokeneet palvelumallimme.

Laatu ja Brändi ovat uistinvalmistaja Rapalan ja puukkoja valmistavan Marttiinin kulmakiviä. Kävimme Vääksyssä jututtamassa tehtaan johtajaa Juha Siltalaa sekä varaston työnjohtajaa Reino Ruohoa. Kuinka hankintaprosessi heidän mielestään meni ja millainen rooli työvaatteilla on heidän toiminnassaan?

Perinteikäs 1911 perustettu Machinery OY päätti hankkia työvaatteensa VTR-Workwear Centeriltä. Blåkläderin laatutuotteet erottuivat edukseen, mutta kuinka ostoprosessi sujui? Palvelupäällikkö Marja Vainio sekä työnjohtaja Tapio Hörkkö kertoivat kokemuksistaan ennen ja jälkeen työvaatehankintojen.


Meillä VTR Workwear Centerillä työskenteleville Blåkläder-tuotteiden laatu asettaa standardit myös palvelun laadulle. Mottomme on: Sovitaan mitä tehdään – tehdään mitä sovitaan! Jos  haluat tietää lisää, kuinka yrityksesi voisi hyötyä kumppanuudestamme, jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä.