BLÅKLÄDERIN NAISTEN MALLISTO KATTAA JO KAIKKI TUOTEKATEGORIAT

 

Naisten mallisto - VTR Workwear Center

Rakennus- ja kuljetusala on pitkään ollut miesvaltaista, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että naisilla olisi oltava samat edellytykset työskennellä alalla työvaatteiden osalta.

Blåkläder on vuoden 2016 alusta lähtien, jolloin naisten malliston kehittäminen aloitettiin, lisännyt naisten tuoteryhmän tuotteita 151 artikkelilla, joissa on keskitytty ensisijaisesti uusien mallistojen laajuuteen eri ammatteihin.

Nykyään Blåkläderillä on kokonaisia mallistoja naisten mitoituksella kaikissa tuotekategorioissa.

Blåkläderiä ohjaa haaste kehittää tuotteita, jotka tekevät naisten työpäivistä turvallisempia, helpompia ja mukavampia”, sanoo Rose-Marie Näsström Blåkläderin tuotekehityksestä. Alusta asti kaikki vaatemallit on kehitetty ja suunniteltu apuna maailman parhaat asiantuntijat; alalla työskentelevät naiset.

Ei ole mikään uutinen, että naisilla ja miehillä on erilaiset vartalon muodot. Mutta myös naisten keskuudessa on erilaisia vartalotyyppejä, mikä on suuri haaste, sillä Blåkläderin tavoitteena on valmistaa vaatteita, jotka sopivat täydellisesti kaikille, jopa raskaana oleville

– Olemme iloisia, että voimme lisätä äitiyshousut tuotevalikoimaamme lähitulevaisuudessa. Housut lanseerataan aluksi huomioväreissä sekä tummana. On upeaa, että voimme vihdoin tarjota raskaana oleville naisille hyvin istuvat työhousut, kertoo Rose-Marie Näsström.

Meille VTR:llä on erittäin tärkeätä palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja siihen kuuluu oleellisena osana pystyä tarjoamaan sopivat, turvalliset ja mukavat työvaatteet kaikille -miehille ja naisille.

Siksi kaikissa VTR myymälöissä tulee olemaan laajat
mallistot naisille aina hyllyssä, jolloin ne on saatavilla
silloin, kun tarve on. Aivan kuten tarjoamme vaatteet myös miehille.

    Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

    Löydät oman myymäläsi ja sen yhteystiedot täältä