Yhteistyössä

Meille töihin

VTR-Workwear Centerillä jokainen päivä on ylävitosen arvoinen

Juuri tuotteet olivat se tekijä, joka Jari Hiekkasta kiinnosti VTR:ssä, kun hän päätti hakea töitä kahdeksan vuotta sitten Jyväskylän myymälästä. Yrityksen omistajanvaihdosten myötä pari vuotta sitten alkanut laajentuminen on tuonut lisävastuuta, ja siksikin ura on tähän mennessä ollut hyvin palkitseva.

-Koska meillä on vain yksi vaatemerkki, meillä on paras asiantuntemus myymistämme tuotteista. Siksi voimme palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti ja myydä juuri hänelle sopivimmat vaatteet, Hiekkanen selventää

Vastuuta VTR:n työntekijöillä kuitenkin riittää edelleen, sillä myymälöitä pyöritetään pienillä porukoilla. Toisaalta työnkuva on monipuolinen ja siksi mielenkiintoinen.

-Työhöni kuuluu muun muassa myyntiä, asiakkaiden tapaamista ja markkinoinnin miettimistä. Uudetkin työntekijät saavat tehtäviä laidasta laitaan, joten joustavuus on varmasti yksi tärkeimmistä ominaisuuksista täällä, Hiekkanen tähdentää.

VTR Jyväskylän Lauri, Jenni ja Jari

Mari, Ville ja Niina Turun myymälästä

Lähes tasan vuosi sitten Ville Laaksonen työskenteli Turussa erästä rakennustyömaata vastapäätä. Uteliaisuuttaan hän meni kysymään, mitä paikalle ollaan pykäämässä. Kun Laaksonen sai tietää, että siihen tulee Blåkläder-työvaatemerkkiä myyvä VTR-Workwear Center, hän päätti, että hän tulee työskentelemään siellä.

-En ollut koskaan edes käyttänyt työvaatteita, saati myynyt niitä, mutta brändi tuntui niin luotettavalta ja hyvältä, että oli pakko heittäytyä mukaan, Laaksonen muistelee.

Kaikista tärkein ominaisuus on kuitenkin hyvä huumorintaju. Työporukan tiiviys tietää sitä, että tummanpuhuva läppä lentää jatkuvasti. Se tasapainottaa hyvin suhteellisen raskaita hommia.

-Oli työpäivä millainen tahansa, se päättyy aina siihen, että heitämme keskenämme ylävitoset, hän kertoo päättäväisesti