Lähde sinäkin oikeisiin töihin!

Niitä tehdään oikeassa paikassa. Sellaisessa, johon lähtee herätyskellon säestämänä ilman ärräpäitä. VTR on juuri sitä mitä etsit: työvaateketju, jossa on hyvä paiskia hommia.
B2B-Myyjä Ouluun

Haemme VTR-Workwear Centerille Ouluun B2B-myyjää vakituiseen työsuhteeseen! 

”VTR-Workwear Center Oy on markkinoiden johtava työvaatemyymäläketju, jonka toiminta on aloitettu vuonna 2007. Ketjuun kuuluu jo 10 työvaatemyymälää: Helsingissä Konalassa sekä Herttoniemessä, Turussa, Kokkolassa, Jyväskylässä, Oulussa, Vaasassa, Lappeenrannassa, Tampereella ja Kuopiossa. Tuotevalikoimaamme kuuluu ovat laajan Blåkläder-valikoiman lisäksi turvajalkineita ja suojaimia tuotemerkeiltä Sievi, Petzl, Peltor, Bolle ja Tegera. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti kaikenkokoiset rakennus-, kuljetus- ja teollisuusalan yritykset, mutta myymälämme palvelevat myös kuluttaja-asiakkaita.”

Tarkempi info työtehtävästä:

Haemme VTR-Workwear Centerin energiseen tiimiin YRITYSMYYJÄÄ toiminnan kasvaessa. Yritysmyyjänä työskentelet asiakashankinnassa, kontaktoiden uusia potentiaalisia asiakkaita jo valmiiksi rakennetusta asiakaslistasta, yritysasiakkaiden tarpeita kartoittaen. Räätälöit edustamistasi tuotteista sopivan palvelukokonaisuuden asiakkaille yhdessä asiakasyritysten päättäjien kanssa. Et säikähdä puhelintyöskentelyä, etkä kovaa työtahtia ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on yrittäjähenkinen asenne, halu kehittyä ja menestyä myyjänä sekä haluat motivoida koko myyntitiimiä.

Tarjoamme sinulle:

– vakituisen työsuhteen ja joustavat työajat
– rennon ja kannustavan työilmapiirin
– markkinoiden parhaat työkaverit
– kattavan perehdytyksen ja organisaation tuen
– loistavat työkalut ja laadukkaat tuotteet myyntityöhön
– mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi
– kannustavan palkkauksen

Onko sinulla…

– kokemusta myyntityöstä (B2B -kokemus plussaa)
– aktiivinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa
– sinnikäs ja ennakkoluuloton asenne
– sujuva englannin kielen taito sekä tietoteknistä osaamista

Mikäli vastasit kyllä, me Eezyllä haluamme sinut töihin! Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 9.5.2021 klo 23:59. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä Siniin p. 040 307 5304 tai Lauraan p. 040 079 6860.

Laura Paloste
HR-koordinaattori
Eezy VMP
040 079 6860
laura.paloste@eezy.fi

www.eezy.fi